
Що приготувати на Новий рік: поради від шеф-кухаря телевізійного шоу “Утро ДОМа”

Анастасія Касілова, Чаба Бакош, Анна Кузіна “Утро ДОМа” Фото: kanaldom.tv
Запечений сибас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальсаверде”

“Утро ДОМа” Фото: kanaldom.tv
Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде” знадобиться:
Сібас – 1 шт.
Дорадо – 1 шт.
Скумбрія – 1 шт.
Кріп –декілька гілочок
Петрушка
Кінза
Лимон – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Лавровий лист – 3 шт.
Оливкова олія – 100 грам
Каперси (бутони) – 12 шт.
Базилік
Винний оцет
М’ята
Італійські трави
Білий перець
Сіль
Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде”:

“Утро ДОМа” Фото: kanaldom.tv
1. Кожен вид риби приправте спеціями. Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон. Змастіть оливковою олією.
2. Запікайте в духовці за температури 220 градусів до готовності.

“Утро ДОМа” Фото: kanaldom.tv
3. Для приготування соусу “Сальсаверде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний оцет. Збийте до кремової суміші.

“Утро ДОМа” Фото: kanaldom.tv
4. Запечену рибу подавайте із соусом “Сальсаверде” та дольками лимона.
” Утро ДОМа “ – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі “Дом”, де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розказати, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай