Для приготування запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде” знадобиться:
Сібас – 1 шт.
Дорадо – 1 шт.
Скумбрія – 1 шт.
Кріп –декілька гілочок
Петрушка
Кінза
Лимон – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Лавровий лист – 3 шт.
Оливкова олія – 100 грам
Каперси (бутони) – 12 шт.
Базилік
Винний оцет
М’ята
Італійські трави
Білий перець
Сіль
Рецепт запеченого сибасу, дорадо, скумбрії з соусом “Сальсаверде”:
1. Кожен вид риби приправте спеціями. Наповніть різною зеленню, додайте лавровий лист, лимон. Змастіть оливковою олією.
2. Запікайте в духовці за температури 220 градусів до готовності.
3. Для приготування соусу “Сальсаверде”: помістіть у блендер усі зелені інгредієнти, додайте оливкову олію, винний оцет. Збийте до кремової суміші.
4. Запечену рибу подавайте із соусом “Сальсаверде” та дольками лимона.
” Утро ДОМа “ – ранкова, щоденна програма на державному телеканалі “Дом”, де кожного дня телеведучі Костянтин Октябрський, Анастасія Касілова, Анна Кузіна та Костянтин Войтенко запрошують у гості артистів, зірок шоу-бізнесу, спортсменів, науковців, лікарів та й загалом цікавих персон, яким є що розказати, та обговорити найбільш актуальні та цікаві події в Україні та світі.
Смачного!