Нещодавно ресторан Boho святкував своє п’ятиріччя, досить вагома цифра для ресторанного віку, якою можна пишатися, адже не всі заклади витримали турбулентність останніх трьох років. За цей час Boho не лише витримав, а й по-справжньому став улюбленцем столичної публіки, тому що не припиняє розвиватися та дивувати своїх гостей, даруючи їм не тільки смачну кухню, а й атмосферу, в яку хочеться повертатись.
Цього разу заклад зібрав інфлюенсерів Києва, щоб познайомити із сезонним оновленням меню. Дегустація супроводжувалась досвідченим сомельє GOODWINE Петром Хоружим, який підібрав низку рожевих вин спеціально до цього приводу.
Запрошеним гостем вечора став італійський косметичний бренд для волосся Muran та експерт реабілітолог-тріхолог Яна Рудика.
Читайте також: «КИЇВ. КУДИ ПІТИ І ЩО ПОДИВИТИСЬ»: MUST SEE З 11 ПО 20 БЕРЕЗНЯ