
Гала-вечеря з SAVEURS
КУлінарний журнал SAVEURS виступив партнером першої Гала-вечері італійської авторської кухні від бренд-шефа ресторанів “Прага”, ”Montecchi Capuleti та Marlin Сергія Пономарьова. Захід відбувся у ресторані Montecchi Capuleti. Гостям було запропоновано гастрономічну подорож найвіддаленішими куточками Італії. Сергій презентував гостям дегустаційний сет з п’яти страв – спеціалістів різних регіонів Італії: тартар з тунця, салат з качиною грудкою, інжиром, цитрусовим желе та соусом з лісових ягід, телятину у виноградному листі з в’яленими томатами та брюссельською капустою, філе кавові равіолі з телятиною та коньячним соусом і на завершення – фісташковий торт з повітряним мусом та малиновим желе.
Атмосферу розкоші і млості, що панує в залі, підтримували вишукані вина і жива музика.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай