КУлінарний журнал SAVEURS виступив партнером першої Гала-вечері італійської авторської кухні від бренд-шефа ресторанів “Прага”, ”Montecchi Capuleti та Marlin Сергія Пономарьова. Захід відбувся у ресторані Montecchi Capuleti. Гостям було запропоновано гастрономічну подорож найвіддаленішими куточками Італії. Сергій презентував гостям дегустаційний сет з п’яти страв – спеціалістів різних регіонів Італії: тартар з тунця, салат з качиною грудкою, інжиром, цитрусовим желе та соусом з лісових ягід, телятину у виноградному листі з в’яленими томатами та брюссельською капустою, філе кавові равіолі з телятиною та коньячним соусом і на завершення – фісташковий торт з повітряним мусом та малиновим желе.
Атмосферу розкоші і млості, що панує в залі, підтримували вишукані вина і жива музика.