HONEY
Стильна кондитерська, де можна забути про те, що десерт – це неодмінно солодко. Баланс смаків, що обов’язково включає освіжаючу кислинку, і цікава робота з текстурами різних шарів тістечок роблять це місце обов’язковим для візиту. Тільки тут можна спробувати еклер із обліпихою або макаруни з карпатською лавандою.
ДЕ: вул. Нижній Вал, 19/21
«ЗМІЯН»
Заклад названо на прізвище власника, який має намір побудувати кондитерську династію. Ставку роблять на класичні десерти з натуральних інгредієнтів – від макарунів до медовика.
ДЕ: вул. Вишгородська, 45
МАША КЕЙК
Про незрівнянний смак десертів цієї скромної кондитерської-пекарні ходять міські легенди. Відмінно витриманий баланс солодощі та легкої кислинки відрізняє кожен торт, чи то дівочий фаворит «Чорничні ночі», чи строгий «Вишневий дракон».
ДЕ: вул. Драгомирова, 12
SLIVKI СУСПІЛЬСТВА
Господиня та шеф-кондитер закладу Дар’я пройшла навчання в Ecole Nationale Superieure de Patisserie, тому щодо високого рівня тортів, тістечок і макарунів можна не сумніватися.
ДЕ: вул. Звіринецька, 47
HONEY BUNNY
Тут готують макаруни з каркаде або перцем, картоплю начиняють горіхами або маршмеллоу, в желе додають лаванду – колекція десертів у цій кондитерській регулярно оновлюється. Окремо варто вивчити перелік десертів to go у зручних пластикових стаканчиках.
ДЕ: вул. Межигірська, 17
Фото: Facebook