Закрити
UA
Життя

На десерт: п’ять найкращих кондитерських Києва

Поділись:

Найнадійніше місце для підняття настрою шукала у найкращих столичних кондитерських Катерина Лучина.

HONEY
Стильна кондитерська, де можна забути про те, що десерт – це неодмінно солодко. Баланс смаків, що обов’язково включає освіжаючу кислинку, і цікава робота з текстурами різних шарів тістечок роблять це місце обов’язковим для візиту. Тільки тут можна спробувати еклер із обліпихою або макаруни з карпатською лавандою.

ДЕ: вул. Нижній Вал, 19/21

11914588_1079900462035186_6973127153740188321_n

«ЗМІЯН»
Заклад названо на прізвище власника, який має намір побудувати кондитерську династію. Ставку роблять на класичні десерти з натуральних інгредієнтів – від макарунів до медовика.

ДЕ: вул. Вишгородська, 45

11954720_914622811920048_1762976924672523857_n

МАША КЕЙК
Про незрівнянний смак десертів цієї скромної кондитерської-пекарні ходять міські легенди. Відмінно витриманий баланс солодощі та легкої кислинки відрізняє кожен торт, чи то дівочий фаворит «Чорничні ночі», чи строгий «Вишневий дракон».

ДЕ: вул. Драгомирова, 12

12310549_731403876961047_5406804696820458908_n

SLIVKI СУСПІЛЬСТВА
Господиня та шеф-кондитер закладу Дар’я пройшла навчання в Ecole Nationale Superieure de Patisserie, тому щодо високого рівня тортів, тістечок і макарунів можна не сумніватися.

ДЕ: вул. Звіринецька, 47

1745_548994495277107_4779400187352330310_n

HONEY BUNNY
Тут готують макаруни з каркаде або перцем, картоплю начиняють горіхами або маршмеллоу, в желе додають лаванду – колекція десертів у цій кондитерській регулярно оновлюється. Окремо варто вивчити перелік десертів to go у зручних пластикових стаканчиках.

ДЕ: вул. Межигірська, 17

10897925_1585578621682821_766941596410106101_n

Фото: Facebook