НА 4 ПОРЦІЇ: 200 г чорниці, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. лимонного соку, 300 г жирного йогурту, 100 г цукрової пудри, 150 мл жирних вершків, кориця.
1. Подрібніть ягоди у блендері до консистенції пюре. Процідіть через дрібне сито, додайте мед, дрібку кориці та 1 ст. л. лимонного соку.
2. Окремо змішайте йогурт, цукрову пудру та 1 ст. л. лимонного соку та збиті в густу піну вершки. Перекладіть третину суміші у форму для морозива, додайте трохи ягідного пюре та перемішайте.
3. Подібним чином викладіть ще два шари. Заморожуйте протягом 4 годин, перед подачею акуратно вийміть із форми та прикрасьте свіжими ягодами.
Фото: melskitchencafe.com