
Кулінарний майстер-клас від журналу Saveurs
У гастробарі Hitchcoock відбувся майстер-клас із приготування коктейлів від журналу Saveurs.
Урок міксології провів бармен Hitchcoock Анатолій Гудько. Готувати складні напої під керівництвом професіонала виявилося заняттям вкрай захоплюючим, але все ж таки непростим. Щоб гості вечора мали змогу розслабитись та відпочити, шеф-кухар зведення Денис Тимошенко підготував фуршетний стіл із легкими закусками, а також представив оновлене меню гастробару. Жваве спілкування та гарний настрій гостей вкотре довели, що кулінарні майстер-класи потрібно проводити найчастіше!
ДЕ: ТРЦ Gulliver, Спортивна, 1а, 7 поверх
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими