
Кулінарний майстер-клас від журналу Saveurs
У гастробарі Hitchcoock відбувся майстер-клас із приготування коктейлів від журналу Saveurs.
Урок міксології провів бармен Hitchcoock Анатолій Гудько. Готувати складні напої під керівництвом професіонала виявилося заняттям вкрай захоплюючим, але все ж таки непростим. Щоб гості вечора мали змогу розслабитись та відпочити, шеф-кухар зведення Денис Тимошенко підготував фуршетний стіл із легкими закусками, а також представив оновлене меню гастробару. Жваве спілкування та гарний настрій гостей вкотре довели, що кулінарні майстер-класи потрібно проводити найчастіше!
ДЕ: ТРЦ Gulliver, Спортивна, 1а, 7 поверх
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай