
Смачна закуска: горіхи зі спеціями
Пікантні горішки послужать чудовою закускою, яка напевно припаде до смаку вашим гостям.
Інгредієнти: 1 яєчний білок; 1/5 склянки цукру; 1/5 ч. л. солі; 1/5 ч. л. чилі-пудри; 1/5 ч. л. меленого запашного перцю; 1/5 ч. л. меленого кмину; 1,5 ч. л. кайенського перцю; 2,5 склянки горіхів.
1. Збийте білок до піни. З’єднайте всі спеції та додайте їх у білкову піну. Засипте в отриману суміш улюблені горіхи (спробуйте використати кілька видів горіхів, наприклад, кешью + волоські + мигдаль) і викладіть у форму для випікання.
2. Запікайте горіхи в духовці близько 15 хвилин за температури 200 градусів. Дістаньте їх, перемішайте лопаткою та знову помістіть горіхи в духовку. Запікайте ще 10 хвилин до коричневої скоринки, після чого знову перемішайте горіхи і відставте убік остигати. Як тільки горіхи охолонуть, вони стануть хрусткими!
Більше від
- 16 класних подарунків із конем — символом 2026 року
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку