
10 найкращих шеф-кухарів у Instagram
Якщо ви голодні, краще утримайтеся від перегляду цієї збірки. Тут шеф-кухарі демонструють не тільки свою майстерність готувати, а й художній смак, чому страви стають ще більш спокусливими..
Крістіна Тосі – натхненник знаменитого нью-йоркського Milk Bar та автор куховарських книг Momofuku Milk Bar та Milk Bar Life.
want to #StirUpBreakfast with me tomorrow? head to UWS @milkbarstore! I’ll be outside Dreaming fun cereal creations like you’ve never seen before, all with help of @kelloggsus!
Девід Чанг може похвалитися відразу двома досягненнями: він засновник ресторанів Momofuku та автор уповільнених відео, що змушують наше слиновиділення працювати швидше.
Ribeye beats turkey just like paper beats rock
Відео опубліковано Dave Chang (@davidchang)
Творіння Томаса Келлера захочеться з’їсти з екрана вашого смартфона.
Коли це залізо ззовні #NewYork, але не буде, except a big, hot bowl of chicken soup. @bouchon_bakery @theshopsatcolumbuscircle | Photo by @djonesstudio
Джон Беш – власник 12 ресторанів, постійний гість на телебаченні, засновник благодійного фонду та причина того, чому ми вже дзвонимо у доставку їжі.
A ridiculously delicious lamb carpaccio by @milesl82 of #JohnnySanchez with @chef_aaronsanchez #spring #NOLA #coveyrise #Louisiana
Фото опубліковано Chef John Besh (@chefjohnbesh)
Джада Де Лаурентіс – ведуча власного кулінарного шоу та живий доказ того, що смачна їжа може не шкодити фігурі (принаймні така надія є).
My Fav way to start shooting a new season of G@H!!! #espeesso&tuacaCake
Іна Гартен – власниця Barefoot Contessa, майстер десертів та справжня шанувальниця випічки.
Happy New Year everyone! #frenchpastries #fun #friends #paris
Фото опубліковано Ina Garten (@inagarten)
Девід Берк – власник мережі однойменних ресторанів у Нью-Йорку, володар кулінарної премії Джеймса Бірда. Скромно називає себе піонером у мистецтві американської кулінарії. Вміє створювати дивовижні презентації своїх страв і так само майстерно їх фотографувати.
Hitting DB menu soon: DIY Octopus Tacos — #ChewDoin
Домінік Ансель – кулінар-винахідник, створив симбіоз круасану та пончика, названого кронатом (croissant + donut). 5-доларовий десерт підірвав ринок солодощів та Instagram.
Досвідчений доповідь, що наш April Cronut® flavor на #DominiqueAnselBakery буде Burnt Vanilla Smoked Caramel with Black Sugar. Це куштування як реально складний #cremebrûlée, з creamy vanilla caramel flavors and hints of smoky goodness. Pre-orders for in-store pick-ups available now на CronutPreorder.com. Великі ордени можуть бути placed by emailing us на [email protected].
Фото опубліковано dominiqueansel (@dominiqueansel)
Ейпріл Блумфілд – ще одна володарка премії Бірда, а її ресторан заслужив цілих дві зірки Мішлен із трьох, що, повірте, дуже і дуже непогано.
@thebreslin will be starting #cassouletweek Saturday the 9th — 15th Jan this is the start of our process ! roasted vegetables rolled pig skin. The goes the smoked lamb bacon , neck , beans ,wine,tomatoes ,Toulouse sausage and duck confit !! What’s better for the chilly season than #cassoulet!? #agirlandherpig #nationalcassouletday
Боббі Флай – кухар та телеведучий. Здебільшого документує у своєму Instagram бургери, піцу та (о Боже!) картопля фрі.
A @bobbysburgerpal Feast. Burgers, check. Salads, check… Fries and milkshakes on the way… I’m going for a Bobby’s Blue today. Which #BBP burger is your favorite?
Фото опубліковано bobbyflay (@bobbyflay)
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай