
Прес-ланч Marie Claire
27 січня журнал Marie Claire зібрав партнерів та друзів видання у ресторані REEF sea.food.community.
Гості вечора мали можливість побачити презентацію про стратегію розвитку бренду у 2017 році, а також почути перший офіційний виступ нового головного редактора Marie Claire Костянтина Путіленка. Присутні насолодилися приємною атмосферою, винами від Marussia Beverages Ukraine, а також кулінарними шедеврами від шеф-кухаря ресторану Олексія Шеменкова та шефа Ігоря Заболотного.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай