Як провести свято 8 Березня, щоб було смачно та затишно.
Творці мережі «Волконський», парижани Стефані та Олександр Гарез, 10 років тому познайомили киян зі смачною випічкою, хлібом на натуральній заквасці та вишуканими десертами. У цих закладах уживаються справжній французький круасан та українська паляниця, тут зібрано найкращі рецепти всіх часів, а головне — тут тепло та затишно.
Спеціально до 8 березня кондитерська «Волконський» приготувала солодкі новинки березня — торт «Шампань» зі смаком шампанського та карамелі, який випускатиметься лімітованою серією, та найніжніший еклер із сиром маскарони та малиновим мармеладом, прикрашений сублімованою малиною. Еклер у перекладі з французької означає «блискавка», і цей смак однозначно виправдовує свою назву.
Замовити солодкі подарунки можна в будь-якому «Волконському» та «Хлібній Лавці від Волконського»: HTTP:/ /wolkonsky.кому/Україна/Київ/.