
21 березня – Всесвітній день французької кухні
Понад 2000 шефів у 150 країнах світу в один день, 21 березня, візьмуть участь у глобальній акції “Смак Франції” (Good France).
До участі у проекті були запрошені найкращі заклади та кухарі з усього світу. Кожен із ресторанів-учасників приготує французьку вечерю, щоб продемонструвати живі, відкриті та сучасні тенденції французької кухні.
Цього року ресторан Comme Il Faut, розташований на першому поверсі готелю InterContinental Kyiv, підтримає ініціативу та запропонує гостям спеціальне меню. Вечеря включатиме терін фуа-гра зі свіжими ягодами та обсмажену фуа-гра з бриошем, морські гребінці зі спаржею, трюфельним соусом та еспума томатів черрі, мікс з морепродуктів на грилі (морські гребінці, тигрові та королівські креветки, скаль кусом) або соковите яловиче філе з соусом на основі червоного вина та вишуканий десерт.
Варто зазначити, що учасники проекту по всьому світу планують передати 5% виторгу некомерційним організаціям, які займаються проблемами здоров’я та екології.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими