
Недільні Бранчі у готелі Hilton Kyiv
Чудова традиція з новими смаками!
Вересень прекрасний осінній місяць не лише тому, що природа починає радувати достатком фарб, а й початком сезону Недільних Бранчів у готелі Хілтон Київ. Традиція Недільних Бранчів не така вже й нова, вперше цей термін прозвучав ще в 1895 році у статті письменника Гая Берінжера «Бранч: Прохання» (ор. Brunch: A Plea), на тему, британської звички збиратися на пізні довгі сніданки, що переходять в обіди по неділі. Вже протягом трьох років готель Хілтон Київ пропонує жителям столиці віддати данину чудовій британській традиції «Недільних бранчів».
Читайте також: новинка: Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
Недільний Бранч у готелі Хілтон Київ може здивувати своїм достатком страв із різних куточків землі. Для любителів середземноморської кухні представлений величезний вибір свіжих морепродуктів – устриці, краби, тигрові креветки, мідії, раки та рибна гриль станція. Неймовірний вибір фірмових суші Хілтон Київ пропонуємо любителям східної кухні.
Зовсім недавно су-шефом ресторану Паркова кухня став Мудрас Діліп, який здивує всіх любителів індійської кухні. Звичайно ж, не варто забувати, що жоден бранч не обійдеться без присутності шеф-кухаря готелю Шота Годердзішвілі та італійського шеф-кондитера Леонардо Антоніучі. З чудовою командою Hilton Kyiv вНаша неділя стане однозначно солодшою і смачнішою і все це у супроводі безлімітного Prosecco і домашнього вина.
Статті по темі:
Істина у вині: 6 міфів про алкогольні напої
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай