Краса – це справді не про вік.
Мей Маск, 69-річна модель, стала обличчям косметичного гіганта – американської марки CoverGirl. Бренд, який позиціонував себе як той, який створює продукт насамперед для підлітків та молоді, тепер стирає вікові кордони та, очевидно, розширює свою аудиторію.
Мей Маск – модель з більш ніж 50-річним досвідом роботи. За цей час вона встигла з’явитися на обкладинці журналів New York Magazine та Elle Canada, знятися у кампейнах Target, Virgin America та Clinique.
Її знімав Vogue Italia, Vogue Korea та Vanity Fair.
А минулого року вона підписала контракт із топовим модельним агентством IMG Models, де вже «мешкають» Джіджі Хадід та Джоан Смолз. На Тижні моди в Нью-Йорку вона зробила два шоу.
«Хто б міг подумати, що після стільки років захоплення прекрасними моделями CoverGirl я стану однією з них у віці 69 років? Дякуємо CoverGirl за те, що дали мені можливість стати частиною кампанії, яка вшановує різноманітність. Краса не має віку, і мені не терпиться приступити до роботи!» – написала вона у своєму інстаграмі.
У квітні мені виповниться 70 років. Я думаю, що ця кампанія надихне жінок мого віку зрозуміти, що 69 років – це лише початок.
Додамо, що до всього цього, Мей – професійний дієтолог із двома дипломами за плечима та бабуся десяти онуків! В інтерв’ю журналу New York Magazine вона розповіла про принципи харчування, які дотримуються вже протягом 50 років. Нижче є ключові тези її інтерв’ю.
1. Припиніть бути схибленими на продуктах gluten-free і не дотримуйтесь модних дієт.
«Глютен можна вживати. Винятком стають люди, які мають на нього алергію», — каже Мей.
2. Не голодуйте
По-перше, це погано для організму, а по-друге, коли ти голодний, рука ніколи не потягнеться до корисного (наприклад, салату). Я не дозволяю собі бути голодною.
3. Їжте боби
«Мій улюблений рецепт: я міксую різні види бобових, наполягаю їх уночі, додаю томати, різні спеції та заморожую їх. Це дуже корисно. А нещодавно я дізналася, що довгожителі вживали одну чашку бобів на день».
4. Не вечеряйте, якщо ви вже поїли у ресторані
Щоразу, коли я вечерю в ресторані, замовляю ягня, м’ясо якого є моєю улюбленою їжею у світі. Воно багате на корисні мікроелементи. Також додаю овочі. Їм не всю порцію, а поділяю її на три частини: першим у закладі, а решта прошу упаковати з собою і поділяю на два прийоми їжі, додаючи багато овочів. Це допомагає не набирати зайву вагу».