Восени, коли на вулиці холодно і вітряно, єдиний вірний спосіб зігрітися – приготувати собі чашку гарячого шоколаду. Ось кілька прийомів, які зроблять ваше какао ще смачнішим.
Для любителів солодкого немає кращого десерту, ніж полуниця у шоколаді. Восени ці ласощі можна замінити кухлем гарячого какао з ягідним акордом: просто додайте в напій 2-3 чайні ложки улюбленого варення.
Це дуже смачний та пряний напій з додаванням кориці, кайенського перцю та ванілі. Збийте до однорідності тепле молоко, какао, цукор, корицю, перець та ванільний екстракт, влийте масу в сотейник з молоком і доведіть до кипіння.
Якщо вам подобається смак шоколаду із перцем, цей напій для вас! Заваріть какао і додайте|добавляйте| щіпку червоного перцю. Для більш насиченого смаку можна розтопити у напої гіркий шоколад.
Натріть цедру апельсина на тертку і додайте в гаряче какао. Для густоти розтопіть чорний шоколад і влийте в напій.
Шоколад ідеально поєднується з горіхами. Любителям цих ласощів радимо подрібнити в блендері жменю горіхів і висипати в чашку гарячого какао. Додайте ще трохи карамельного сиропу та отримайте рідкий десерт «Снікерс».