
Французькі ласощі: рецепт малинових макаронів
Ділимося рецептом легендарного французького десерту зі смаком малини та шоколаду на День Макарон! Так-так, цей чарівний десерт навіть має свято на його честь.
Макарон – французький десерт з яєчних білків, цукру та меленого мигдалю. Чи не плутайте його з макаронами!
На 4 порції: 2 ст. цукрової пудри, 1,5 склянки мигдального борошна, 4 яєчні білки, 1/3 склянки цукру, ? малинове пюре, рожевий харчовий барвник. Для начинки: ? склянки вершків, 150 г чорного шоколаду.
1. В одну миску просіяти через сито цукрову пудру та мигдальне борошно.
2. Міксером збити білки до початку утворення піни та поступово додати цукор, продовжуючи збивати масу до його розчинення. За допомогою ложки вмішати в білки цукрово-мигдальну пудру та барвник.
3. Помістити отримане тісто в кондитерський мішок з круглою насадкою діаметром 2 см. Видавити кружки для макарунів діаметром 4 см на лист, застелений пекарським папером. У вас має вийти 40 меренг. Залишити деко на 30 хвилин при кімнатній температурі.
4. Розігріти духовку до 150 градусів і помістити меренги в духовку на 15-20 хвилин.
5. Для шоколадної начинки довести вершки до кипіння, зняти з вогню, додати поламаний на шматочки шоколад і розмішати до однорідної маси. Остудити отриману начинку, склеїти половинки макарунів, змащуючи шар шоколаду малиною.
Фото: whatsforlunchhoney.netБільше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай