Закрити
Вечеря на честь 200-річчя Veuve Clicquot Rosé
Життя

Вечеря на честь 200-річчя Veuve Clicquot Rosé

Поділись:

На закритій вечері у столичному ресторані Comme Il Faut готелю InterContinental Kyiv редактори українського глянцю, дизайнери та селебріті відсвяткували 200-річчя відомого шампанського Veuve Clicquot Rosé.

Поява світ рожевого шампанського Veuve Clicquot Rose в історичному контексті було вчинком винятково сміливим, що буквально вимагало творчого підходу. У 1818 році мадам Кліко змішала червоне вино регіону Бузі, Шампань із власним шампанським, і на світ з’явився особливий напій ніжного відтінку та тонкого вишуканого смаку, який вже протягом 200 років не виходить із моди. Цього року у всьому світі відзначають ювілей рожевого шампанського, і українська столиця не стала винятком.

Олена Бурба

Стефан Вайттінадан та Олена Заєць

Іван Бачурін

На початку листопада у київському ресторані Comme Il Faut, що знаходиться в InterContinental Kyiv, відбулася святкова вечеря при свічках. На нього були запрошені редактори провідного українського глянцю, дизайнери одягу та селебріті. Романтичне оформлення столу у фірмових рожево-оранжевих відтінках, що надихає екскурс в історію Veuve Clicquot Rosé від відомого сомельє та бренд-посолька Moet Hennessy Івана Бачуріна та майстер-клас від шеф-кухаря ресторану Comme Il Faut Стефана Вайттінадана шампанським – всі ці складові склалися виключно насичений вечір, який пройшов у теплій дружній атмосфері. Серед гостей були помічені Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Олена Бурба, Ліліт Саркісян та інші.

Василіса Фролова

Кароліна Ашіон

Вікторія Худзик

Олена Бурба

Костянтин Путіленко

Ліліт Саркісян

Євгенія Власенко
Євгенія Власенко
Редактор Marie Claire Ukraine
Досвідчена журналістка, редакторка. У медіа з 2016 року. Спеціалізуюся на темах моди, бʼюті, культури.
Поділись:

Також читайте