
Як пройшла вечеря BVLGARI у ресторані «Маяк»
Напередодні 8 березня відбулася закрита вечеря-презентація колекцій Serpenti та B.zero1 від бренду BVLGARI у ресторані “Маяк” на Дніпрі.
Меню вечора розробив шеф-кухар ресторану – Олександр Абрамов, а вишуканість смаку гостей чудово підкреслило шампанське Veuve Clicquot.
Особливістю вечора стала шоу-подача ювелірних прикрас, про які розповіла докладніше директором київського бутика BVLGARI Олександра Ходус.
Першою було презентовано колекцію B.zero1.
На порозі нового тисячоліття, Bvlgari виявив світові прикрасу у вигляді спіралі – кільце B.zero1. Його архітектурний дизайн, що нагадує давньоримський Колізей, гідний сучасних арт-інсталяцій і втілює творчу безстрашність Bvlgari. Цього року будинок святкує 20-річчя легендарної колекції, яка неодноразово доповнювалася, незмінно залишаючись бестселером.
В основі дизайну другої, з презентованих колекцій, Serpenti – образ шляхетної змії з її гіпнотичним поглядом. Цей легендарний мотив, представлений безліччю інтерпретацій, став невід’ємним елементом чарівної та багатогранної колекції.
Партнером вечора з флористики стала компанія FIORI (fiori.ua), відома своїми роботами з міжнародними брендами у сегменті люкс у всьому світі. Презентація прикрас BVLGARI поєднала воєдино знаменитий бренд із високим флористичним мистецтвом, а особлива подача підкреслила стиль найкращих колекцій.
Більше від
- Який вигляд мають 10 найкрасивіших різдвяних ялинок у світі
- Чоловік говорить: співак KHAYAT
- Конвалія і сонце Рима: Чарльз і Камілла показали святкову різдвяну листівку
- Marie Claire питає: український військовослужбовець, льотчик Андрій Онуфрак
- Перший народився! Біля станції “Академік Вернадський” з’явилося пінгвінятко