Як врятуватися від перших морозів та наситити організм вітамінами? Випити гарячого чаю! Набрид звичайний з лимоном? Спробуйте наші цікаві та суперкорисні рецепти чаїв з журавлиною, медом, імбирем, гранатом і навіть бананом!
Інгредієнти:
Приготування:
Апельсин нарізати невеликими шматочками й разом із журавлиною покласти в чайник. Додати апельсиновий сік, цукровий сироп та паличку кориці. Залити окропом, дати настоятися протягом 15 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Чай каркаде, фрукти та мед залити окропом у каструлі. Довести до кипіння. Перелити у чайник. Дати настоятися 2 хвилини.
Інгредієнти:
Приготування:
Фрукти порізати кубиками й покласти у чайник. Додати ванільний сироп і паличку кориці, залити окропом і дати настоятися 15 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Імбир нарізати тонкими шматочками. Поєднати всі інгредієнти в каструлі, довести до кипіння. Перелити у чайник. Дати настоятися 2 хвилини.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлі зварити сушені яблука, додати журавлину, сироп бузини, довести до кипіння і зняти з вогню. Кинути в цю ж каструлю фільтр-пакети ромашкового чаю, заварити. Остудити й процідити. Перед подачею розігріти. Подавати в чайнику з чорносливом, журавлиною та сушеними яблуками.
Інгредієнти:
Приготування:
Банан ретельно помийте й обдайте окропом. Розріжте його на кілька частин, не знімаючи шкірки. Закип’ятіть воду, потім додайте в рідину шматочки банана і варіть близько 15 хвилин. Наприкінці додайте корицю або мед на свій смак. Готовий напій процідіть та охолодіть до потрібної температури.
Інгредієнти:
Приготування:
Закип’ятіть воду (до 100 °C) і заваріть чай у френч-пресі або чайнику. Почистіть гранат від шкірки та білої плівки. Зерна граната роздавіть та перемішайте з цукром. Додайте гранатову суміш та спеції. Подавайте з часточкою апельсина та паличкою кориці.
Фото: Freepik