UA
RU

Марія Мельник і Анатолій Анатоліч святкують першу спільну річницю

Редагувати переклад
Сьогодні виповнюється рівно рік, відколи глядачі каналу «Україна» прокидаються разом з Анатолієм Анатолічем і Марією Мельник. З цього приводу зірки «Ранку з Україною» розповіли, що їх надихає прокидатися о 4 ранку і які найбезглуздіші чутки вони чули про себе за цей час.

Марія Мельник і Анатолій Анатоліч святкують першу спільну річницю-Фото 1

У серпні минулого року до Лілії Ребрик та Григорія Германа в шоу «Ранок з Україною» приєдналися ведучі – Анатолій Анатоліч і Марія Мельник. Сьогодні улюбленці телеглядачів зізнаються – цей рік був насиченим і цікавим, а команда ранкового шоу прийняла їх дуже тепло.

Я пам’ятаю кожен ефір, але особливо з трепетом у серці згадую програму до Дня незалежності! Адже ми так довго готувалися до цього дня. Стільки подорожей, знайомств, емоцій – і на вертольоті літали, і на возі каталися, і під час зйомок коза почала їсти реквізит, і як ми в поле соняшників бігали, і зйомки з артистами! Загалом, це було супер!

– розповіла ведуча каналу «Україна» Марія Мельник.

Марія Мельник і Анатолій Анатоліч святкують першу спільну річницю-Фото 2

А ось ведучий Анатолій Анатоліч зізнається – незважаючи на любов до своєї справи, він поки не навчився вставати на роботу без будильника.

Я навіть один раз проспав, і Ліля вела перші хвилин 15 ефіру без мене. Соромно зізнаватися в цьому, але іноді все одно так важко вставати о четвертій-п’ятій ранку!

– розповів Анатолій Анатоліч.

Марія Мельник і Анатолій Анатоліч святкують першу спільну річницю-Фото 3

Ведучі зізнаються, що за цей рік їхнє життя круто змінилося – Марію стали впізнавати на вулицях, кількість їхніх шанувальників зросла в рази, як і чуток.

«Найбезглуздіша чутка про себе, яку я чув – це те, що я потрапив на канал завдяки родинним зв’язкам», – сміючись, коментує ведучий «Ранку з Україною».

Марію Мельник теж повеселили здогади і обговорення людей: «Одні – про те, що я заробляю мільйони, а інші – скільки і кому потрібно заплатити, щоб тебе взяли на ТБ. Всі ці розмови мене дуже веселять!».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Статьи по теме