
Селена Гомес вестиме «карантинне» кулінарне шоу
Шоу вийде на стрімінговий сервіс HBO Max.
Переглянути цей пост в Instagram
Представники HBO Max тримають у таємниці назву шоу, проте відомо, що Селена Гомес буде не лише ведучою, а й продюсером.
На нас чекає 10 випусків про кулінарну майстерність співачки та актриси. У кожному епізоді серіалу дівчина разом із шеф-кухарем (віддалено!) пробуватиме нові рецепти різних народів світу. Кухарі поділяться порадами, як освоїти ті чи інші навички на власній кухні. У шоу також висвітлюватимуть благодійну діяльність, пов’язану з їжею.
Я завжди голосно говорила про свою любов до їжі. Коли мене сотні разів питали на інтерв’ю, яку іншу кар’єру я вибрала б, я відповідала, що бути шеф-кухарем — це, на мою думку, весело. І ні, я не маю спеціального навчання! Як і багато хто з вас, я, перебуваючи вдома, більше готую та експериментую на кухні,
– Заявила Гомес.
Читайте також: КУЛІНАРНІ ШОУ, ЯКІ ЗАХИБНІШЕ СЕРІАЛІВ
У прес-релізі HBO Max сказано, що цей серіал покаже як боротьбу, так і радість від навчання приготуванню їжі, і запросить глядачів до участі, не виходячи з дому.
Поєднання рішучості Селени з вміннями гуру кулінарії обов’язково розважить і розповість глядачам про те, через що ми всі намагаємося пройти – зробити приготування їжі вдома захоплюючим, веселим та смачним,
– сказала Сара Обрі, керівник оригінального контенту HBO Max.
За деякими даними кулінарне шоу Селени Гомес вийде наприкінці літа 2020 року.
Нагадаємо, в інтерв’ю для видання Interwiev Magazine співачка розповіла про своє протистояння з таблоїдами та про те, як зберігати спокій після чергової негативної статті.
Більше від
- «Лісова пісня»: у новорічній постановці легендарного балету вперше пролунає «Щедрик»
- Які українські фільми стали найкращими у 2025 році: вибір кінокритиків
- Північне сяйво та ельфи: який вигляд і програму матиме “Резиденція Санти” на ВДНГ
- Допрем’єрний показ чорної комедії «Останній вікінг» із Мадсом Міккельсеном у головній ролі
- Хліботерапія і 50 унікальних рецептів: виходить книга «Baking Bread»