
Як пройшов п’ятий сезон Ukrainian Design and Innovation Week
10 000 відвідувачів та 160 брендів
Завершився п’ятий сезон Ukrainian Design and Innovation Week (UDIW). Цього року захід відбувся з темою “LIMINAL”.

Завершився п’ятий сезон Ukrainian Design and Innovation Week.
Ukrainian Design and Innovation Week уперше запровадив інститут кураторства та перетворив Київ на мережу подій, де дизайн працював як інструмент свідомої трансформації.
П’ятий сезон UDIW продемонстрував значне зростання інтересу як з боку професійної спільноти, так і широкої громадськості. Організатори провели більш 40 подій – презентації, воркшопи, дегустації та дискусії по всьому Києву. Події у різних локаціях побачили більш 10 000 відвідувачів. Свою продукцію у Design Hall цьогоріч представили більш 160 українських брендів.

Епіцентром Тижня став Design Hall у Мистецькому Арсеналі.
Design Hall у Мистецькому Арсеналі традиційно став епіцентром Тижня. Свої нові колекції та технологічні розробки продемонстрували бренди меблів, світла, декору та інтер’єрних елементів. Відкритий лекторій в Арсеналі надав експертам і гостям простір для обговорення нагальних питань. У дворі Арсеналу був представлен експериментальний простір Food Design Hall. Тут поряд із маркетом декору діяла зона вуличної їжі й барів.

У дворі Арсеналу поряд із маркетом декору діяла зона вуличної їжі й барів.
Окремі події Тижня були присвячені збереженню культурної спадщини, розвитку велоінфраструктури та доступності. Зокрема зустрічі з жіночим велоклубом і тематичні маршрути, що залучали громаду до розмови про майбутню велоконцепцію столиці.

































Фото: Ukrainian Design and Innovation Week
Більше від
- «Лісова пісня»: у новорічній постановці легендарного балету вперше пролунає «Щедрик»
- Які українські фільми стали найкращими у 2025 році: вибір кінокритиків
- Північне сяйво та ельфи: який вигляд і програму матиме “Резиденція Санти” на ВДНГ
- Допрем’єрний показ чорної комедії «Останній вікінг» із Мадсом Міккельсеном у головній ролі
- Хліботерапія і 50 унікальних рецептів: виходить книга «Baking Bread»