Спецпроекты now:

Договор о конфиденциальностиДоговор о конфиденциальностиДоговор о конфиденциальности

Договор о конфиденциальности

Угода про конфіденційність – marieclaire.ua

  1. Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до цієї Угоди повністю і підтверджує його згоду з наступними умовами.
  2. При використанні Користувачами Сервісу Адміністрація сайту здійснює збір і обробку даних користувача, а саме:

2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і в процесі користування Сервісом (як то, ПІБ, адреса, номери телефонів і т.п.);

2.2. файли cookie;

2.3. IP-адреси;

2.4. параметри і налаштування  інтернет-браузерів.

  1. Адміністрація сайту включає дані користувача в базу персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також п’ять наступних років після закриття акаунта на відповідному сервісі і закінчення користування Користувачем послугами сервісів.
  2. Адміністрація сайту здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передачі інформаційних матеріалів за передплатою користувача, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг сервісів).
  3. Адміністрація сайту використовує персональні дані для таргетингу рекламних та / або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень, будь-якими іншими способами.
  4. Адміністрація сайту має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача. Інформація може бути передана в наступних випадках:

— особам, у відання, володіння або власність яких передано Сервіси;

— особам які є пов’язаними / афілійованими з Власником;

— новому власнику і / або власникам Сервісу для обробки з метою, передбачених цією Угодою;

В інших випадках Адміністрація сайту не має права передавати персональні дані Користувача без його згоди, крім випадків передбачених Законодавством України.

 

  1. При використанні Користувачами Сервісу, на інтернет-сторінках сервісів можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, в результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 цієї Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

7.1. системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics і т.д.);

7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.п.);

7.3. системи баннеропоказів (наприклад, AdRiver т.п.);

7.4. інші ресурси.

  1. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
  2. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів. Адміністрація сайту приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.
  3. 10. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту.
  4. 1 Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Користувача.
  5. 12. Користувач має право звернутися до Адміністрації сайту з заявою про видалення його текстових повідомлень або коментарів цілком або частково.

 

Підсумкові положення:

Адміністрація сайту має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. В цьому випадку всі зміни будуть опубліковані за адресою marieclaire.ua і будуть обов’язковими для користувача через 10 днів з дня такої публікації.

Адміністрація сайту може позбавити права користування сайтом учасника, який систематично порушує ці правила.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання користувачів сайту.

Адміністрація завжди готова взяти до відома побажання та пропозиції будь-якого учасника сайту щодо роботи ресурсу.

Відповідальність за повідомлення та інший контент на Сайті несе користувач, який їх розмістив.