UA
RU

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023

Редагувати переклад
ANDRE TAN S/S 2023 — це не гонитва за пустими трендами, що швидко втрачають актуальність. Це те, що доповнить твій власний стиль, покаже сьогоднішній настрій: пристрасний, впевнений, мрійливий чи веселий.

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 1

Останній рік навчив українців жити по-новому: не будуючи далеких планів, просто тут і зараз. Жити, боротись, любити, допомагати, бути корисним. Головним джерелом натхнення нової весняної колекції ANDRE TAN стали прості українці та нові побутові реалії, де волонтерка поєднується з роботою та новинами з фронту, а день коригується сигналами повітряної тривоги. Паралельно цьому відбувається справжній культурний ренесанс: Україна перемагає на Євробаченні, нашим аудіовізуальним мистецтвом активно цікавляться провідні західні галереї та медіа, а діти та молодь слухають нових україномовних артистів, що за допомогою соцмереж стають відомими за лічені тижні. Люди наново перевідкривають своє коріння, етнічну приналежність та всотують особливості національної культури.

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 2

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 3

Власне, тому основу колекції склали позиції в стилі smart casual, де нові цікаві форми та оригінальні орнаменти поєднуються з базовими речами. Ти можеш почуватись зручно та комфортно, а твій образ завжди буде доречним, навіть в будь-якій незрозумілій ситуації. Ви давно разом, ANDRE TAN добре знає, що тобі подобається: ніжний шовк, лляні костюми, легкі плаття на кожен день, зручні та стильні джинси — в колекції представлені як цілі готові луки, так і безліч варіантів для комбінацій, якщо тобі закортить експериментів. Окремим яскравим елементом колекції є переосмислення дизайнером концепту вишиванки як елементу повсякденного одягу. Нові вишиванки ANDRE TAN однаково гарно впишуться і в стриманий гардероб дорослої жінки, так і в еклектичний стиль молоді «покоління Тіктоку».

«Речі з нової колекції допоможуть підкреслити твою індивідуальність. Це «база» з елементами унікальності, що дозволить тобі легко поєднати їх з іншими речами твого гардероба. Класичні форми в новому прочитанні зроблять твій образ яскравим та стильним, а етнічні елементи нагадають, що Україна — це не тільки круто, а ще й дуже модно! Чекаю на тебе», — говорить Андре Тан.

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 4

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 5

Як Україна під час війни знайшла відображення в новій весняній колекції ANDRE TAN 2023-Фото 6

Читайте також: REBIRTH — ПЕРША ВЕСНЯНА КАПСУЛА CĖNC

Статьи по теме