UA
RU

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років

SAYYA транслює контраст влади і ніжності у мову одягу. Нова колекція сповнена великих контрастів: пухкий вовняний і легкий бавовняний одяг свідчать про бажання комфорту, тоді як широкий піджак з шкіри і груба шкіра виражають впевнену і над сміливу дівчину. Її цікавить, як одяг допомагає жінці відчувати себе і як вона пристосовує його до свого постійно змінюючогося життя. У цій колекції сміливі та виразні стилі переповнені цілою палітрою емоцій.

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 1

Українська дизайнерка і засновниця SAYYA, Люба Макаренко, має видатний талант створювати яскраві, веселі, досить вишукані вироби. Вона говорить: «Основна ідея нової колекції полягає в тому, що SAYYA стала більш дорослішою, сексуальною і енергійною«.

Пальто, створене в техніці печворк зі старих шкіряних курток і джинсів, стало унікальним елементом колекції. В’язаний короткий топ відображає важку роботу ремісників SAYYA. Для цього виробу вони вибирали квіти і використовували тонкий шкіряний шнур як матеріал для в’язання.

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 2

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 3

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 4

SAYYA спільно з грузинським виробником взуття Janelidze створила ковбойські чоботи спеціально для нової колекції. Тут все про контраст; одягаючи щось жіноче, як пухке міні-плаття, класичний костюм і джинсовий костюм у стилі 90-х, і поєднуючи його з ковбойськими чоботами, це стало невід’ємною частиною колекції. Важливо відзначити, що всю лінію взуття виготовляють вручну.

«Квітка» стала важливим елементом SAYYA. Саме квіти надають жіночу енергію одягу. «Коли я розробляла сукню для SS23, я випадково придумала квітку на ній. Я не хотіла зупинятися на одній сукні і вирішила додати її до FW23/24«, — сказала дизайнер.

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 5

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 6

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 7

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 8

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 9

Для нового сезону SAYYA надихнулися стилем 90-х і 2000-х років-Фото 10

Читайте також: ДОНЬКА МАДОННИ ОБРАЛА «ГОЛУ СУКНЮ» ВІД АМЕРИКАНСЬКОЇ ДИЗАЙНЕРКИ РОДОМ З УКРАЇНИ 

Статьи по теме