Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію

Редагувати переклад
Український бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію FW 23/24 під назвою Black Pearl. Black Pearl — це не просто колекція, це присвята всім жінкам й нагадування, що кожна з нас володіє надзвичайною прихованою силою, яка допомагає пройти крізь випробування та вистояти.

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 1

З початку повномасштабного вторгнення ми навчилися відкидати все зайве й фокусуватися на головному. Поділяючи наше прагнення простоти та легкості, у новій колекції одеський бренд зробив ставку на чисті лінії та позачасові базові кольори, які будуть доречними завжди. Витонченість чорного, білого та молочного кольорів підкреслює елегантність образу та допомагає кожній жінці відчути себе справжньою коштовною перлиною, а притаманна виробам бренду преміальна якість робить їх ідеальним доповненням гардероба у стилі «тиха розкіш».

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 2

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 3

«STRELNYKOVA BRAND — це насамперед ода жіночності. Це бренд про справжню жінку — витончену, чутливу та неймовірно сильну. Кожна річ лімітованої колекції підкреслює справжню жіночу вроду, а високі стандарти пошиття та натуральні матеріали надихають героїню образу почувати себе впевнено в будь-якій ситуації», — коментує нову колекцію дизайнерка Ксенія Стрельникова.

До колекції, у якій повсякденність гармонійно поєдналася з вишуканою елегантністю, увійшли, зокрема, чорний жакет з фактурними рукавами, який бренд пропонує носити з прозорими штанами, білосніжна сукня з високоякісної екошкіри, що майже не відчувається на тілі й повторює всі його рельєфи, сукня-жакет з рюшем із шовкової органзи, стильний вкорочений тренч, розкішна чорна сукня максі на одне плече й не тільки. Класична стриманість тут поєдналася з інтелектуальною сексуальністю, а простота та лаконічність — з надзвичайною увагою до деталей. Кожен виріб з нової колекції бренду, що народився біля моря, — як справжня перлина, яка стане окрасою гардероба та залишатиметься актуальною із сезону в сезон.

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 4

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 5

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 6

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 7

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 8

Тиха розкіш: бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію-Фото 9

Читайте також: 5 РЕЧЕЙ ВІД УКРАЇНСЬКИХ БРЕНДІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ДОМАШНЬОГО ЗАТИШКУ 

Статьи по теме