UA
RU

PUMA та студенти коледжу дизайну Central Saint Martins створили колекцію про світ без води

Редагувати переклад
Бренд PUMA випустив колаборацію з найвідомішим коледжем дизайну Central Saint Martins і присвятив її нестачі питної води на Землі.  

PUMA та студенти коледжу дизайну Central Saint Martins створили колекцію про світ без води-Фото 1

Нова Колекція отримала назву Day Zero — нульовий день, день, коли людство повністю втратить воду. У колаборації зі студентами британського коледжу PUMA підіймає екологічні питання, зокрема нестачу питної води на планеті й нагадує про наслідки безвідповідального споживання. 

Читайте також: Спортивная экипировка для комфортных занятий дома

Речі натхненні потенційним майбутнім, у якому люди вимушені добувати ресурси для виживання, тому речі виконані в утилітарному стилі і доповнені функційними елементами — накладними кишенями і додатковими застібками. 

PUMA та студенти коледжу дизайну Central Saint Martins створили колекцію про світ без води-Фото 2

У принтах використані мапи водокористування Кейптауна й рукописні каракулі «Water Runs Dry» («вода висихає») та «No Habitat» («немає, де жити»), що нагадують постапокаліптичний щоденник. А у кампейні немає моделей — тільки цифрові аватари.

Для створення колекції обрані лише нефарбовані матеріали й тканини із цифровими принтами та кольорами. Це скорочує використання хімічних речовин у виробництві.

Лінія одягу включає довгу та вкорочену куртки, футболки, худі, топи, шорти, спідницю і легінси. Взуття з колаборації представлене класичними моделями PUMA: Future Rider, Ralph Sampson та RS-X3 з елементами яскравих кольорів, хайкінговими шнурівками та вишитою неоном мапою світу.

[mc_gallery id=594238]

Колаборація доступна онлайн з 14 травня в офіційному магазині PUMA ua.puma.com. 

Статьи по теме