UA
RU

Ukrainian Fashion Week презентує третю історію Action: Sustainable Fashion – BEVZA

Редагувати переклад
Ukrainian Fashion Week за підтримки Українського культурного фонду презентує третю історію Action: Sustainable Fashion – BEVZA. 

Ukrainian Fashion Week презентує третю історію Action: Sustainable Fashion – BEVZA-Фото 1

Сталий розвиток моди включає безліч аспектів та є процесом безперервного вдосконалення. Акумулюючи досвід роботи, дизайнери, що надихаються філософією sustainability, постійно знаходять інноваційні рішення для створення своїх колекцій. Сьогодні практика використання повністю екологічних матеріалів є справжнім викликом для fashion-брендів, через високу ціну та відносно невеликий вибір тканин на ринку. Тим не менш, поступова трансформація бренду у цьому напрямку є невід’ємною частиною процесу створення відповідального майбутнього індустрії. 

Читайте також: Ukrainian Fashion Week запускає спеціальний проєкт про сталу моду

Бренд Bevza створює майбутнє свідомого споживання із новими цінностями краси.

Етичне ставлення до природи і виробництва є однією з фундаментальних цінностей команди компанії. Бренд вірить, що мода не має існувати ціною життя нашою планети. Фокусуючись на ідеях сталого дизайну, нові колекції Bevza формуються на поєднанні стилю, елегантності та етичного виробництва.

Бренд був створений дизайнеркою Світланою Бевзою у 2006 році. Знаковий дизайн Bevza одразу проявився у чистих та легких силуетах. Кожна колекція відображає відчуття позачасової вишуканості, акцентуючи увагу на витончених тканинах та ідеальній посадці. А головним орієнтиром краси для Bevza є елегантність та сталість.

Ukrainian Fashion Week презентує третю історію Action: Sustainable Fashion – BEVZA-Фото 2

Cьогодні Bevza є одним із найбільш впізнаваних у світі імен української індустрії моди, а також одним із найуспішніших українських брендів. 

У 2018 році команда бренду створила колекцію FW19, до якої увійшли вже відомі сьогодні екологічні пуховики з реалістичним анімалістичним принтом, що нагадує справжнє хутро. Вони стали альтернативою натуральним шубам. 

У колекції FW20, яка була представлена на Тижні моди у Нью-Йорку, дизайнерка використала інноваційні текстури з перероблених матеріалів. Трикотажні сукні й топи виконані з поліестеру, виготовленого із пластикових пляшок, що зібрані на дні океану, в той час як інші особливі моделі створені з переробленого деніму.

Усі трикотажні матеріали, обрані для створення колекції, було схвалено Інститутом Етики та Екологічної Сертифікації (ICEA), а також RCS100. В результаті прогресу у сфері текстильної промисловості з’явилась можливість досягти найвищої якості виробів, що була недосяжна раніше. Тому місія, задекларована брендом Bevza − створити майбутнє свідомого споживання із новими цінностями краси − є близькою та реалістичною. 

Статьи по теме