UA
RU

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO

Український бренд трикотажу RITO представив лімітований дроп  осінньо-зимової  колекціі - «Птахи». Її прикрасили вишиті «handmade»  зображення птахів, якими ми часто милуємось в українській природі.  До капсули увійшли теплі та комфортні светри, джемпери, лонгсліви, жилети та сукні, прикрашені оригінальною вишивкою.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 1

Натхненням для нової капсули послужила перша, вив’язана сукня, яка і надихнула подруг започаткувати справу свого життя. Така собі перша ластівка, з якої і народився бренд. На  чорно-білому фото з архіву Тетяни Абрамової, засновниці та СЕО трикотажного бренду RITO, вона вдягнена у першу річ RITO, в’язану сукню вільного крою з силуетом 90-х, прикрашену вишитими ластівками.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 2

Шалений успіх цієї сукні і надихнув дівчат ризикнути та заснувати власну справу. Тому птахів і було  обрано символом цієї осінньо-зимової капсули, як подяку за правильно обраний шлях. Її особливість – вишивка. Вишиті ластівки, чаплі, чайки та дятли прикрасили светри, жилети, сукні та лонгсліви.

«Ми використали кілька технік вишивки, працюючи над капсулою. Це аскетичний тамбурний шов та художня гладь, що дозволяє передати натуралістичність зображення», — ділиться Тетяна Хмелевська , дизайнер RITO.

Птахи не випадково в центрі уваги капсули. Українці з давніх часів шанобливо ставляться до птаства. Наділяють їх особливою силою, бо ті сполучають земний і небесний світи, та володіннями сакральними знаннями. У палітрі капсули кольори від білого, пудрового, перламутрово сірого до вугільно сірого, чорного та відтінку карамелі. А також патріотичні кольори.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 3

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 4

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 5

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 6

Розумне поєднання практичності та сезонних трендів – ДНК бренду RITO. Тож моделі нової капсули поєднують зрозумілі силуети та кокетливі деталі – вишивку. Яка задає настрій, й одночасно надає образу елегантності та оригінальності. Светри, джемпери, лонгсліви, жилети та сукні вільного крою з кашеміру, вовни та мʼякого трикотажу виконані в кежуал стилі. Їх можна буде легко поєднати з іншими речами гардеробу. Додати офіційності у комбінації з елегантними брюками-палаццо, граційності – підперезавши сукню широким поясом зі шкіри чи також трикотажу. Або ж одразу надати перевагу тотал-луку: доповнити джемпер чи светр спідницею міді з вирізом або завуженими брюками 7/8, прикрашеними стрілкою.

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 7

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 8

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 9

Ластівки з мого міста: нова капсульна колекція RITO-Фото 10

Нову капсулу вже встигла приміряти, оцінити, навіть викласти на власній сторінці в Інстаграм Марта Адамчук, вокалістка  «Жіночого Кварталу».

Фотограф: Дмитро Куценко, стиліст: Діана Онацька

Читайте также: SEASHELL EARMUFFS НОВИЙ НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ АКСЕСУАР ЦЬОГО СЕЗОНУ ВІД BEVZA 

Статьи по теме