UA
RU

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України

Редагувати переклад

За 10 місяців великої війни ми встигли звикнути до того, що буквально кожна покупка перетворюється у вітання загарбникам чи допомогу постраждалим. Це не в останню чергу стосується дизайнерських брендів, які завдяки своєму ком‘юніті збирають великі суми на критичні потреби. Тож якщо на зимові свята ви хочете дарувати дизайнерські речі — дивіться в нашому ґайді, як зробити це з додатковою користю.

Шопери karma is a bitch від Katsurina

Katsurina випустили лінійку одягу з іронічним нагадуванням про те, що таке насправді карма. Шопер karma is a bitch пошитий з цупкої тканини та вміщує все, що потрібно взимку: павербанки, плед, іграшку для ліплення сніжок, подушку для сидіння в метро, термос і ще що забажаєте. 100% з продажу шопера  передають фонду «Маша» — організацію, яка допомагає жінкам, що пережили насильство.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України-Фото 1

Худі від Frolov із серцем України

Frolov також за базові речі, коли це стосується благодійних колаборацій. В рамках благодійної програми Frolov Heart бренд випустив світшоти та худі з вишитим українським серцем. Можна обрати сіру, білу або чорну річ. Згідно з минулим звітом, Frolov передали більше півмільйона гривень у проєкт Nest від Фонду Притули, який забезпечує житлом тих, кого росія позбавила домівки.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України-Фото 2

Наївні принти з глибоким сенсом від Customprint

Порадуйте близьких та колег якісними речами від Customprint, яких ніколи не буває забагато в шафі — футболками та лонгслівами. Дизайнери цієї лінійки — це діти, які проходять відновлення після втрати батьків на війні. Малювання є для них невід’ємною частиною роботи з накопиченими переживаннями. Тож у кожному малюнку, будь то палаючий кремль, військові чи аніме, зафіксована ціла дитяча душа. Увесь прибуток з лінійки надходить у БФ «Діти Героїв», який і допомагає дітям зібратися з силами жити далі.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України-Фото 3

Шик із рідним корінням від Litkovska

На сайті Litkovska усе з розділу нових надходжень продається на користь постраждалим українцям. Це і верхній одяг, і штани, і блузи. Серед цього є й речі з нової колекції «Веснянка». «Веснянка» підкреслює тяглість поколінь і повернення до коренів, без яких ми зараз не уявляємо своєї боротьби. Метафора у назві звертається до нового життя, кроку в завтрашній день, де завжди є надія. А ніхто не буде проти отримати трохи надії в якості новорічного подарунка! 

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України-Фото 4

Тепло і свобода руху від Syndicate Київ 

У новій колекцї Syndicate придивіться до сорочок з міксу вовни та штанів faded denim effect, а також до Transform olympic pants and jacket. І перше, і друге — це свобода пересування взимку. А якщо хочете взяти щось тепліше — погляньте на флісові polartec-реч. Вони створені за сталими принципами: тулуб на 50% з P.E.T. та переробленого переробленого P.E.T., а рукава — це стовідсоткова бавовна. Тіло не пітніє, але при цьому достатньо утеплене. Syndicate регулярно жертвує на армію, тож незалежно від речей, які ви візьмете на подарунок — усі вони перетворяться на бавовну.

Підбираємо на подарунок речі від українських дизайнерів, які прискорюють перемогу України-Фото 5

Читайте також: ІДЕЇ ​​ПОДАРУНКІВ ВІД ESTÉE LAUDER ТА THE KODE 

Статьи по теме