UA
RU

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві

Редагувати переклад

11 лютого у самому серці польської столиці — в арт-просторі Vitkac Department Store — відбудеться поп-ап українських брендів від Khmil Concept Store.

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві-Фото 1

Для першого поп-апу організатори вирішили зробити акцент на брендах, що працюють з українськими культурними кодами. Одяг та аксесуари Gunia Project, керамічні прикраси Tsvite Teren, вишиванки Etnodim, колекція 91lab за мотивами картин Примаченко, килими Gushka, альбоми Osnovy Publishing, аромати Poetry Home — це лише частина з того, що можна буде купити 11 лютого у Варшаві.

Мода — це потужний інструмент культурної дипломатії. Наші дизайнери представляють свої колекції на світових тижнях моди, майже кожного дня ми бачимо голлівудських зірок в речах українських брендів. Це інтегрує нашу країну у світовий контекст, залишає нас в фокусі уваги ЗМІ, показує, що ми сучасні, прогресивні, стильні. Мода допомагає будувати діалог, а часом промовисто говорить без слів”, — каже організаторка події українка Марія Хміль.

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві-Фото 2

91lab

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві-Фото 3

Tsvite Teren

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві-Фото 4

Gushka

Gunia Project, The Coat, Przhonskaya, Etnodim та інші бренди представлять свої колекції в Варшаві-Фото 5

Przhonskaya

Також на поп-апі будуть представлені речі з колекцій The Coat, Przhonskaya, Knitel, Darja Donezz, аксесуари від Vikele Studio та Grie.

Крім того, на івенті відбудеться прем’єра лекції fashion-журналіста Романа Тимофєєва  «Українські імена у світовій історії моди».

Читайте також: BAVOVNA — НОВИЙ ІРОНІЧНИЙ ДРОП ВІД INDPOSHIV CASUAL 

Статьи по теме