Редагувати переклад

O(FourFour) — київський бренд дизайнерського одягу з динамічною чотирирічною історією. Його відрізняють гібридна естетика в широкому діапазоні від водного спорту до міського туризму, використання високоякісних, високотехнологічних та екологічних матеріалів, сміливість та витриманість у конструктивних та стилістичних рішеннях.

-Фото 1
ESSENCE — 11-ий дроп бренду, поділений на дві частини.  Це також четвертий дроп, випущений за час повномаcштабного вторгнення. 

‘‘Ми працюємо на повну потужність, розуміючи, що наш основний обов’язок перед державою — працювати в тилу.’’ Віта Ноздрачова, засновниця бренду O(FourFour)

Сьогодні O(FourFour) презентує другу частину дропу. ESSENCE PART 2 повертається до витоків бренду та присвячена тематиці водного спорту та часопроведенню на воді й вийшла у світ 11 липня.

До другої частини увійшли два айтеми із сітки у психоделічних кольорах, сформованих у перетікаючі, але і зламані квазі-геологічні патерни — боді та лонгслів PSY, і боді сітка PINE у сезаннівському смарагдово-зеленому та помаранчево-охристому кольорах на холодному сірому тлі. Сітки додають інтриги природному вигляду тіла і, викроєні без швів по краях з пір’їно легкої, м’якої та високоеластичної італійської тканини з переробленого нейлону/еластану, є настільки ж комфортними, наскільки і естетичними.

Велосипедні шорти ENGINE — результат багаторічного досвіду розробки секонд-скін спортивних шортів. Це універсальний базовий айтем для широкого спектра активностей і комбінацій. Шорти виготовлені з екологічної, зносостійкої, комфортної та технологічної італійської регенерованої тканини.
-Фото 2
Лонгслів топ TAU — ще одна універсальна річ спортивного стилю, яка функціонально та естетично підходить для будь-якої активності від плавання та йоги до повсякденних прогулянок містом. Лонгслів топ є одним із трьох варіантів секонд-скін айтемів ESSENCE у сливовому/алюмінієвому сірих кольорах, двома іншими є зіп топ MANTA та купальник MANTIS.

Водяна частина дропу ESSENCE починається з бікіні IVY, названого на честь струнких рослин, які піднімаються поверхнею та обплітають її. Як і плющ, топ бікіні делікатно обгортає верхню частину тіла. Довгі шнури топу надають гнучкості зовнішньому вигляду та посадці. Плавки DIAMOND в алюмінієвому сірому кольорі з середньою посадкою — впевнений, але естетично нейтральний айтем, котрий легко комбінувати з топами будь-якого типу. Цільний купальник на блискавці MANTIS — класичний айтем в некласичному крої. Його біоморфні форми нагадують богомола, майстерного мисливця світу комах. За естетикою цього айтему сховано багато технологій: візуально нетиповий MANTIS має майже невідчутні шви та повну підкладку спереду і легко розтягується.

‘‘ESSENCE — це безкомпромісне втілення ідеї дизайнера дуже талановитим конструктором. Це технічні витвори мистецтва.’’
Віта Ноздрачова, засновниця бренду O(FourFour)

Естетичний спектр нової колекції O(FourFour) захоплює та надихає досліджувати можливості її поєднання, тоді як надмірна увага до якості, деталей, використання високотехнологічних та перероблених матеріалів вже остаточно вплелися в ДНК бренду.

Придбати речі з дропу можна на сайті ofourfour.com та в магазинах

Статьи по теме