Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS

Нова колекція fine jewellery від YUVAL’ STUDIOS,  THE PARTS, натхненна металургійною промисловістю сходу України: це спостерігається у візуальній формі прикрас: як труби чи листи металу, кожний елемент колекції має чіткі, при цьому пластичні геометричні форми вилиті із жовтого та білого золота.  Концептуально THE PARTS – це детальне дослідження сегментів нашого життя, зосереджене на незмінному всередині нас — нашій суті. Рефлексія на різні етапи нашого життя та їх важливість для формування нашої історії й ідентичності. 

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 1

Кожен із нас стикається з моментами, які вимагають від нас створити певний образ, продемонструвати силу та створити свою броню. Проте під цим зовнішнім фасадом досконалості та точності лежить наша непохитна сутність, делікатне, але стійке ядро, яке закріплює наше єство. Саме на цьому ядрі ми створюємо новий досвід і розділи, зміцнюючи нашу «броню» основою сили та впевненості”, – Олександр Римар, співзасновник YUVAL’ STUDIOS.

Український ювелірний бренд “неординарних прикрас для неординарних людей” YUVAL’ STUDIOS був створений в 2021 році, й самого початку в ДНК марки була вшита любов до Батьківщини та відданість рідному місту співзасновників бренду – Маріуполю, чиї символи червоною ниткою проходять крізь кожну колекцію YUVAL’ STUDIOS.

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 2

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 3

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 4

Після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році, YUVAL’ STUDIOS призупинили свою роботу, і здавалось, що історія YUVAL’ STUDIOS могла закінчитися, але натомість вона розгорнулася з новою потужною енергією, ідеями та новими колекціями. Це було більше, ніж створення ювелірних виробів; це було наче написання вірша любові до рідного міста, яке в ту мить було розбомблено й стерто, і до України, яка люто боронилася.

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 5

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 6

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 7

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 8

Натхненна металургійною промисловістю сходу України — THE PARTS: нова колекція YUVAL’ STUDIOS-Фото 9

Читайте також: ТРЕНДОВІ ПРИКРАСИ ВІД УКРАЇНСЬКИХ БРЕНДІВ, ЯКІ ВАРТО ДОДАТИ У ВІШЛИСТ 

Статьи по теме