FAIR FINCH
Тут можна спробувати виняткову каву, яку привозять до Києва зеленою та обсмажують у закладі. Також у Fair Finch діє навчальний центр для професіоналів та невеликий шоу-рум для любителів кави.
9 БАР
Тут можна приготувати каву під наглядом бариста, спробувати медовий латте або раф з патокою.
ЖОВТИЙ
Кава на винос – спеціалізація крихітної кав’ярні, що, втім, не заважає баристу використовувати чудові зерна світлої обсмажування та заварювати напій у кемексі.
COME&STAY
У витонченій кав’ярні дівочої мрії серед десертів, мілк-шийків та смузі значаться і дві «альтернативи». Каву з арабіки та робусти тут готують у пуровері або аеропресі.
THE BLUE CUP
У будні з 10:00 до 17:00 за еспресо-машиною Наталка Куранакова – чемпіонка України та учасниця світового бариста-чемпіонату.
Кавовий будинок LONDON
У затишній подільській кав’ярні п’ять видів альтернативного приготування кави (сифон, кемекс, пуровер, фретта та аеропрес) та 11 сортів добірних зерен свіжої обсмажування.
ONE LOVE ESPRESSO BAR
У цьому стильному закладі біля костелу каву готують усіма можливими способами. Тут можна попрацювати або погортати видання з архітектури, моди, мистецтва.
1900 COFFEE POINT
Власний купаж у цій кав’ярні складається зі 100% арабіки, змішаної із зерен з Ефіопії та Коста-Ріки. Тут готують і Bulletproof зі змішаних у блендері еспресо, вершкового та кокосового масел.
WHITEBEARD BLACKBIRD
Прекрасне місце для першого знайомства з альтернативними способами приготування кави – докладно пояснять, розкажуть і допоможуть з вибором. Щочетверга тут проводять освітні зустрічі.
FIRST POINT
Нова світла кав’ярня зі стильним дизайном та великими планами на майбутнє. Вони – лаконічне меню, розширена карта десертів і велика культурна програма.