.У третьому окрузі Парижа відкрилася кондитерська, що спеціалізується на цих ласощах з багатьма смаками. Popelini – улюблена марка всіх ласунів Парижа.
? Popelini, 29, rue Debelleyme, 75003, www.popelini.com
.Ресторан Chez Vivant складається з двох частин: бару, де можна продегустувати біовина, і ресторану, в який варто потім переміститися, щоб повечеряти з вином, яке ви вибрали. Стіни цього невеликого закладу прикрашені чудовою мозаїкою 1900 року із зображеннями птахів, що залишилася від колишнього магазину. Меню – із сезонними продуктами, а шеф-кухар Маріана Матеос навчалася у Поля Бокюза та Елен Дарроз.
? Тільки за попереднім записом. Chez Vivant, 43 rue des Petites Ecuries, 75010 www.vivantparis.com
.В The Fish Club пропонують виключно морепродукти, сервіровані у вигляді тапас (закусок): севичі по-японськи, шашлички з восьминога з чорізо, фрі з краба, омар фламбе. Якщо ви не любитель риби та морських гадів, то вам у сусідній будинок – The Beef Club.
? The Fish Club, 58, rue Jean Jacques Rousseau, 75001, www.eccfi shclub.com
.Ресторан-бар Le Perchoir знаходиться на сьомому поверсі колишнього заводу. З вулиці будівля виглядає не дуже привабливою, а ліфт взагалі лякає, зате на даху панорамний вид на Париж просто приголомшливий. Цей заклад дуже модний і трендовий, з настанням темряви там збираються всі fashionista, так що доведеться постояти в черзі, щоб відвоювати собі місце. Краще прийти рано на аперитив з тапасом і подивитися на захід сонця.
? Le Perchoir, 14, rue Crespin du Gast, 75011 www.leperchoir.fr
Фото: www.leperchoir.fr, www.eccfi shclub.com, www.vivantparis.com, www.popelini.com