Крістіна Тосі – натхненник знаменитого нью-йоркського Milk Bar та автор куховарських книг Momofuku Milk Bar та Milk Bar Life.
Девід Чанг може похвалитися відразу двома досягненнями: він засновник ресторанів Momofuku та автор уповільнених відео, що змушують наше слиновиділення працювати швидше.
Ribeye beats turkey just like paper beats rock
Відео опубліковано Dave Chang (@davidchang)
Творіння Томаса Келлера захочеться з’їсти з екрана вашого смартфона.
Джон Беш – власник 12 ресторанів, постійний гість на телебаченні, засновник благодійного фонду та причина того, чому ми вже дзвонимо у доставку їжі.
Фото опубліковано Chef John Besh (@chefjohnbesh)
Джада Де Лаурентіс – ведуча власного кулінарного шоу та живий доказ того, що смачна їжа може не шкодити фігурі (принаймні така надія є).
Іна Гартен – власниця Barefoot Contessa, майстер десертів та справжня шанувальниця випічки.
Happy New Year everyone! #frenchpastries #fun #friends #paris
Фото опубліковано Ina Garten (@inagarten)
Девід Берк – власник мережі однойменних ресторанів у Нью-Йорку, володар кулінарної премії Джеймса Бірда. Скромно називає себе піонером у мистецтві американської кулінарії. Вміє створювати дивовижні презентації своїх страв і так само майстерно їх фотографувати.
Домінік Ансель – кулінар-винахідник, створив симбіоз круасану та пончика, названого кронатом (croissant + donut). 5-доларовий десерт підірвав ринок солодощів та Instagram.
Фото опубліковано dominiqueansel (@dominiqueansel)
Ейпріл Блумфілд – ще одна володарка премії Бірда, а її ресторан заслужив цілих дві зірки Мішлен із трьох, що, повірте, дуже і дуже непогано.
Боббі Флай – кухар та телеведучий. Здебільшого документує у своєму Instagram бургери, піцу та (о Боже!) картопля фрі.