Закрити
10 лучших шеф-поваров в Instagram
Життя

10 найкращих шеф-кухарів у Instagram

Поділись:

Якщо ви голодні, краще утримайтеся від перегляду цієї збірки. Тут шеф-кухарі демонструють не тільки свою майстерність готувати, а й художній смак, чому страви стають ще більш спокусливими..

Крістіна Тосі – натхненник знаменитого нью-йоркського Milk Bar та автор куховарських книг Momofuku Milk Bar та Milk Bar Life.

want to #StirUpBreakfast with me tomorrow? head to UWS @milkbarstore! I’ll be outside Dreaming fun cereal creations like you’ve never seen before, all with help of @kelloggsus!

Фото опубліковано christinatosi (@christinatosi)

Девід Чанг може похвалитися відразу двома досягненнями: він засновник ресторанів Momofuku та автор уповільнених відео, що змушують наше слиновиділення працювати швидше.

Ribeye beats turkey just like paper beats rock

Відео опубліковано Dave Chang (@davidchang)

Творіння Томаса Келлера захочеться з’їсти з екрана вашого смартфона.

Коли це залізо ззовні #NewYork, але не буде, except a big, hot bowl of chicken soup. @bouchon_bakery @theshopsatcolumbuscircle | Photo by @djonesstudio

Фото опубліковано Chef Thomas Keller (@chefthomaskeller)

Джон Беш – власник 12 ресторанів, постійний гість на телебаченні, засновник благодійного фонду та причина того, чому ми вже дзвонимо у доставку їжі.

A ridiculously delicious lamb carpaccio by @milesl82 of #JohnnySanchez with @chef_aaronsanchez #spring #NOLA #coveyrise #Louisiana

Фото опубліковано Chef John Besh (@chefjohnbesh)

Джада Де Лаурентіс – ведуча власного кулінарного шоу та живий доказ того, що смачна їжа може не шкодити фігурі (принаймні така надія є).

My Fav way to start shooting a new season of G@H!!! #espeesso&tuacaCake

Фото опубліковано Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis)

Іна Гартен – власниця Barefoot Contessa, майстер десертів та справжня шанувальниця випічки.

Happy New Year everyone! #frenchpastries #fun #friends #paris

Фото опубліковано Ina Garten (@inagarten)

Девід Берк – власник мережі однойменних ресторанів у Нью-Йорку, володар кулінарної премії Джеймса Бірда. Скромно називає себе піонером у мистецтві американської кулінарії. Вміє створювати дивовижні презентації своїх страв і так само майстерно їх фотографувати.

Hitting DB menu soon: DIY Octopus Tacos — #ChewDoin

Фото опубліковано Chef David Burke (@chefdavidburke)

Домінік Ансель – кулінар-винахідник, створив симбіоз круасану та пончика, названого кронатом (croissant + donut). 5-доларовий десерт підірвав ринок солодощів та Instagram.

Досвідчений доповідь, що наш April Cronut® flavor на #DominiqueAnselBakery буде Burnt Vanilla Smoked Caramel with Black Sugar. Це куштування як реально складний #cremebrûlée, з creamy vanilla caramel flavors and hints of smoky goodness. Pre-orders for in-store pick-ups available now на CronutPreorder.com. Великі ордени можуть бути placed by emailing us на [email protected].

Фото опубліковано dominiqueansel (@dominiqueansel)

Ейпріл Блумфілд – ще одна володарка премії Бірда, а її ресторан заслужив цілих дві зірки Мішлен із трьох, що, повірте, дуже і дуже непогано.

@thebreslin will be starting #cassouletweek Saturday the 9th — 15th Jan this is the start of our process ! roasted vegetables rolled pig skin. The goes the smoked lamb bacon , neck , beans ,wine,tomatoes ,Toulouse sausage and duck confit !! What’s better for the chilly season than #cassoulet!? #agirlandherpig #nationalcassouletday

Фото опубліковано aprilbloomfield (@aprilbloomfield)

Боббі Флай – кухар та телеведучий. Здебільшого документує у своєму Instagram бургери, піцу та (о Боже!) картопля фрі.

A @bobbysburgerpal Feast. Burgers, check. Salads, check… Fries and milkshakes on the way… I’m going for a Bobby’s Blue today. Which #BBP burger is your favorite?

Фото опубліковано bobbyflay (@bobbyflay)

Також читайте