
21 березня – Всесвітній день французької кухні
Понад 2000 шефів у 150 країнах світу в один день, 21 березня, візьмуть участь у глобальній акції “Смак Франції” (Good France).
До участі у проекті були запрошені найкращі заклади та кухарі з усього світу. Кожен із ресторанів-учасників приготує французьку вечерю, щоб продемонструвати живі, відкриті та сучасні тенденції французької кухні.
Цього року ресторан Comme Il Faut, розташований на першому поверсі готелю InterContinental Kyiv, підтримає ініціативу та запропонує гостям спеціальне меню. Вечеря включатиме терін фуа-гра зі свіжими ягодами та обсмажену фуа-гра з бриошем, морські гребінці зі спаржею, трюфельним соусом та еспума томатів черрі, мікс з морепродуктів на грилі (морські гребінці, тигрові та королівські креветки, скаль кусом) або соковите яловиче філе з соусом на основі червоного вина та вишуканий десерт.
Варто зазначити, що учасники проекту по всьому світу планують передати 5% виторгу некомерційним організаціям, які займаються проблемами здоров’я та екології.
Більше від
- Який вигляд мають 10 найкрасивіших різдвяних ялинок у світі
- Чоловік говорить: співак KHAYAT
- Конвалія і сонце Рима: Чарльз і Камілла показали святкову різдвяну листівку
- Marie Claire питає: український військовослужбовець, льотчик Андрій Онуфрак
- Перший народився! Біля станції “Академік Вернадський” з’явилося пінгвінятко