
Бранч Alfa-Jazz Fest від ресторанів BEEF та REEF
Головний джазовий фестиваль країни Alfa-Jazz Fest запросив київські ресторани BEEF meat&wine та REEF sea.food community організовувати бранч для VIP-гостей фестивалю.
Захід у заміському комплексі під Львовом відвідали понад 400 людей. Разом із командою BEEF і REEF на чолі з шеф-кухарями Оленом Реньо та Олексієм Шеменковим на захід вирушив величезний, 50-кілограмовий тунець, виловлений напередодні біля берегів Мальдів. Гігантську рибину Ален Реньо обробив парою майстерень, влаштувавши справжнє шоу для гостей бранча.
У «м’ясній» зоні заходу кухарі BEEF смажили півтисячі стейків на відкритому вогні, а найзатребуванішим на літньому івенті був корнер від BEEF BAR 69, де бар-менеджер Еля Михайленко готувала крижаний Апероль та знаменитий Love&Dose.
Jazz-Бранч супроводжувався виступом виконавиці чарівних лемківських пісень Христиною Соловій.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими