
Бранч Alfa-Jazz Fest від ресторанів BEEF та REEF
Головний джазовий фестиваль країни Alfa-Jazz Fest запросив київські ресторани BEEF meat&wine та REEF sea.food community організовувати бранч для VIP-гостей фестивалю.
Захід у заміському комплексі під Львовом відвідали понад 400 людей. Разом із командою BEEF і REEF на чолі з шеф-кухарями Оленом Реньо та Олексієм Шеменковим на захід вирушив величезний, 50-кілограмовий тунець, виловлений напередодні біля берегів Мальдів. Гігантську рибину Ален Реньо обробив парою майстерень, влаштувавши справжнє шоу для гостей бранча.
У «м’ясній» зоні заходу кухарі BEEF смажили півтисячі стейків на відкритому вогні, а найзатребуванішим на літньому івенті був корнер від BEEF BAR 69, де бар-менеджер Еля Михайленко готувала крижаний Апероль та знаменитий Love&Dose.
Jazz-Бранч супроводжувався виступом виконавиці чарівних лемківських пісень Христиною Соловій.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай