
Французькі ласощі: рецепт малинових макаронів
Ділимося рецептом легендарного французького десерту зі смаком малини та шоколаду на День Макарон! Так-так, цей чарівний десерт навіть має свято на його честь.
Макарон – французький десерт з яєчних білків, цукру та меленого мигдалю. Чи не плутайте його з макаронами!
На 4 порції: 2 ст. цукрової пудри, 1,5 склянки мигдального борошна, 4 яєчні білки, 1/3 склянки цукру, ? малинове пюре, рожевий харчовий барвник. Для начинки: ? склянки вершків, 150 г чорного шоколаду.
1. В одну миску просіяти через сито цукрову пудру та мигдальне борошно.
2. Міксером збити білки до початку утворення піни та поступово додати цукор, продовжуючи збивати масу до його розчинення. За допомогою ложки вмішати в білки цукрово-мигдальну пудру та барвник.
3. Помістити отримане тісто в кондитерський мішок з круглою насадкою діаметром 2 см. Видавити кружки для макарунів діаметром 4 см на лист, застелений пекарським папером. У вас має вийти 40 меренг. Залишити деко на 30 хвилин при кімнатній температурі.
4. Розігріти духовку до 150 градусів і помістити меренги в духовку на 15-20 хвилин.
5. Для шоколадної начинки довести вершки до кипіння, зняти з вогню, додати поламаний на шматочки шоколад і розмішати до однорідної маси. Остудити отриману начинку, склеїти половинки макарунів, змащуючи шар шоколаду малиною.
Фото: whatsforlunchhoney.netБільше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими