
Де поїсти: сезон недільних бранчів у Hilton Kyiv
Тут можна провести вихідні з родиною та близькими друзями.
Головна ідея бранча – зібрати за одним столом всіх родичів та друзів, дружно насолоджуватися з ними смачними стравами та ділитися новинами за останній тиждень, смакуючи іскристий Prosecco. Саме цю теплу та веселу атмосферу спробував створити ресторан Park Kitchen київського готелю Hilton, де стартував новий сезон недільних сніданків.
Тут буде багато кулінарних сюрпризів від шеф-кухаря готелю Шоти Годердзішвілі та приємна музика у стилі джаз. А спеціально для тих, хто прийшов із дітьми, у ресторані працює дитяча кімната.
Фото: прес-служба Hilton KyivБільше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими