
Де поїсти: сезон недільних бранчів у Hilton Kyiv
Тут можна провести вихідні з родиною та близькими друзями.
Головна ідея бранча – зібрати за одним столом всіх родичів та друзів, дружно насолоджуватися з ними смачними стравами та ділитися новинами за останній тиждень, смакуючи іскристий Prosecco. Саме цю теплу та веселу атмосферу спробував створити ресторан Park Kitchen київського готелю Hilton, де стартував новий сезон недільних сніданків.
Тут буде багато кулінарних сюрпризів від шеф-кухаря готелю Шоти Годердзішвілі та приємна музика у стилі джаз. А спеціально для тих, хто прийшов із дітьми, у ресторані працює дитяча кімната.
Фото: прес-служба Hilton KyivБільше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай