
Куди піти на 8 Березня: кондитерська «Волконський»
Як провести свято 8 Березня, щоб було смачно та затишно.
Творці мережі «Волконський», парижани Стефані та Олександр Гарез, 10 років тому познайомили киян зі смачною випічкою, хлібом на натуральній заквасці та вишуканими десертами. У цих закладах уживаються справжній французький круасан та українська паляниця, тут зібрано найкращі рецепти всіх часів, а головне — тут тепло та затишно.
Спеціально до 8 березня кондитерська «Волконський» приготувала солодкі новинки березня — торт «Шампань» зі смаком шампанського та карамелі, який випускатиметься лімітованою серією, та найніжніший еклер із сиром маскарони та малиновим мармеладом, прикрашений сублімованою малиною. Еклер у перекладі з французької означає «блискавка», і цей смак однозначно виправдовує свою назву.
Замовити солодкі подарунки можна в будь-якому «Волконському» та «Хлібній Лавці від Волконського»: HTTP:/ /wolkonsky.кому/Україна/Київ/.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай