
Кулінарний майстер-клас від журналу Saveurs
У гастробарі Hitchcoock відбувся майстер-клас із приготування коктейлів від журналу Saveurs.
Урок міксології провів бармен Hitchcoock Анатолій Гудько. Готувати складні напої під керівництвом професіонала виявилося заняттям вкрай захоплюючим, але все ж таки непростим. Щоб гості вечора мали змогу розслабитись та відпочити, шеф-кухар зведення Денис Тимошенко підготував фуршетний стіл із легкими закусками, а також представив оновлене меню гастробару. Жваве спілкування та гарний настрій гостей вкотре довели, що кулінарні майстер-класи потрібно проводити найчастіше!
ДЕ: ТРЦ Gulliver, Спортивна, 1а, 7 поверх
Більше від
- Фаворити місяця: digital-команда Marie Claire про знахідки та натхнення у грудні 2025
- Свічки, авторський посуд та текстиль: 5 красивих колекцій різдвяного декору від українських брендів
- РЕЙТАРСЬКА: СЕРЦЕ КИЄВА, КУЛЬТУРИ ТА ВІДРОДЖЕННЯ
- Магія Різдва: як пройшов Christmas Blog Day від Burda Media Ukraine
- Улюблені різдвяні фільми digital-редакції Marie Claire