
Кулінарний майстер-клас від журналу Saveurs
У гастробарі Hitchcoock відбувся майстер-клас із приготування коктейлів від журналу Saveurs.
Урок міксології провів бармен Hitchcoock Анатолій Гудько. Готувати складні напої під керівництвом професіонала виявилося заняттям вкрай захоплюючим, але все ж таки непростим. Щоб гості вечора мали змогу розслабитись та відпочити, шеф-кухар зведення Денис Тимошенко підготував фуршетний стіл із легкими закусками, а також представив оновлене меню гастробару. Жваве спілкування та гарний настрій гостей вкотре довели, що кулінарні майстер-класи потрібно проводити найчастіше!
ДЕ: ТРЦ Gulliver, Спортивна, 1а, 7 поверх
Більше від
- Легенда естради: помер Народний артист України Степан Гіга
- Який вигляд мають 10 найкрасивіших різдвяних ялинок у світі
- Чоловік говорить: співак KHAYAT
- Конвалія і сонце Рима: Чарльз і Камілла показали святкову різдвяну листівку
- Marie Claire питає: український військовослужбовець, льотчик Андрій Онуфрак