Допоможуть здивувати гостей та провести час яскраво, весело і смачно.
Новорічні святкування продовжуються, адже попереду нас чекають вихідні. Бажаєте здивувати своїх гостей різноманітністю домашнього бару? Приготуйте пікантні, солодкі чи класичні напої. З нашою добіркою коктейлів організуєте справжню гламурну вечірку!
Інгредієнти:
Приготування:
Опустіть обідок келиха в миску з водою, струсіть залишки вологи, потім насипте ложку солі на тарілку або блюдце і занурте в неї келих, щоб покрити обідок.
Наповніть коктейльний шейкер льодом, потім додайте всі інгредієнти, окрім содової води.
Струшуйте доти, доки зовнішня поверхня шейкера не стане холодною, потім процідіть у підготовлений келих. Додайте кілька кубиків свіжого льоду та содву воду. Прикрасьте часточкою грейпфрута.
Інгредієнти:
Приготування:
Налийте лимонний сік, цукровий сироп та джин у коктейльний шейкер, потім наповніть його льодом. Добре струсіть, потім процідіть у фужер для шампанського. Долийте трішки шампанського, дайте йому осісти (оскільки воно буде пузиритися), потім долийте ще шампанського. Акуратно перемішайте коктейль та прикрасьте смужкою лимонної цедри за бажанням.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте та струсіть усі інгредієнти (крім лимонної цедри) з льодом і процідіть у наповнений льодом келих. Видавіть лимонну цедру на напій, щоб ароматичні олії розпливлися по поверхні. Викиньте цедру, додайте прикраси у вигляді часточки апельсина і подавайте.
Інгредієнти:
Приготування:
Поставте келих для коктейлю в холодильник, щоб охолодити. Перелийте всі інгредієнти в коктейльний шейкер. Добре збовтайте, доки зовнішня сторона шейкера не стане холодною, потім процідіть коктейль в охолоджений келих. Якщо лимонний сік дуже різкий, додайте бітер за смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Насипте кілька чайних ложок солі на поверхню невеликої тарілки чи блюдця. Проведіть шматочком лайма по обідку склянки, а потім зануріть його в сіль так, щоб весь обідок був покритий.
Наповніть коктейльний шейкер льодом, потім додайте текілу, сік лайма та трипл сек. Струшуйте доти, доки зовнішня поверхня шейкера не стане холодною. Процідіть суміш у підготовлений келих з льодом. Подавайте з часточкою лайма.
Інгредієнти:
Приготування:
Покладіть нарізані фрукти в миску і посипте цукром та корицею, потім перемішайте. Накрийте та залиште для мацерації в холодильнику мінімум на 1 годину, а в ідеалі – на ніч.
Наповніть великий глечик льодом. Перемішайте мацеровану фруктову суміш, щоб цукор розчинився, потім перелийте у глечик з вином та бренді. Перемішайте, потім долийте газованою водою і подавайте.
Інгредієнти:
Приготування:
Насипте персикове пюре у фужер для шампанського, заповнивши його приблизно на 1/3, і повільно долийте просекко. Швидко та легко.
Інгредієнти:
Приготування:
Додайте джин, кампарі та солодкий вермут у шейкер наповнений льодом, та перемішайте до повного охолодження. Перелийте у келих із льодом. Прикрасьте апельсиновою цедрою.
Інгредієнти:
Приготування:
Налийте бурбон, вермут і кампарі в склянку змішування, глечик або шейкер для коктейлів. Додайте велику жменю льоду та перемішуйте, поки зовнішня поверхня келиха не стане дуже холодною. Процідіть коктейль у склянку, наповнену льодом, та прикрасьте апельсиновою цедрою.
Інгредієнти:
Приготування:
Додайте ром, ананасовий, апельсиновий соки та кокосові вершки в шейкер з льодом і енергійно, але недовго струсіть, щоб все змішати. Перелийте у келих з колотим льодом. Прикрасьте свіжонатертим мускатним горіхом і скибочкою ананаса.
Фото: Freepik