На Поштовій площі після реконструкції знову відкрився готель Riviera House, на 7-му поверсі якого розташувався новий ресторан авторської паназіатської кухні КАМА Unique Asia.
Особлива риса КАМА – панорамний вид на старовинний Поділ та акваторію Річкового порту, красивий та жвавий як у денний, так і у вечірній час. Ресторан складається з великого та галасливого основного залу, лаундж-зони зі спокійною атмосферою, контактного бару, відкритої кухні, vip-room та курильної кімнати.
Меню ресторану включає страви паназіатської кухні в авторському виконанні. Гастрономічним акцентом ресторану є лангустини, їх різноманітні поєднання, форми приготування та подачі – їх готують на пару в бамбуку, запікають у хоспере, подають у вигляді тартару або попкорну з томатним шисо.
Читайте також: ВІДПОЧИНОК ДЛЯ СЕБЕ: БУТИК-ГОТЕЛЬ «ФРЕДЕРИК КОКЛІН» В ОДЕСІ
Гаряче улюблені всіма поєднання в паназіатській кухні – це автентичні курячі лапки теріякі-кінза, обпалені крабові фаланги понзу-чілі, суп суп з домашнім тофу і японська холодна локшина зі свіжим тунцем кунжут-імбир.
Десерти вимагають окремої уваги та викликають залежність. Супер Матча кейк, автентичні моті та холодний кокосовий мус з манго – класика паназіатських десертів у авторському виконанні.
Важливим акцентом ресторану є арт-об’єкт – КАМА bar із дзеркальною стелею та світловою інсталяцією. Створюючи карту бару, були зібрані найоригінальніші смаки та доповнені унікальними поєднаннями у коктейлях для кращої атмосфери та настрою. У лабораторії КАМА bar змішують найсміливіші паназіатські смаки: Totoro з саке та сливовим вином, #fairytaleBali з соджу та Tom Kha Cocktail з кокосовим молоком та пряними спеціями.
Читайте також: ЯК ПРОЙШЛА ВЕЧЕРЯ BVLGARI У РЕСТОРАНІ «МАЯК»
Разом з гастрономічною, у КАМА UniqueAsia є й інша частина філософії – відкриття нової сторінки для ресторанів при готелі.
Місце розташування знаходиться на перехресті ділових та культурних шляхів Києва, тому в Riviera House та КАМА UniqueAsiaможна відчути дух історії.