З лютого цього року відновив роботу популярний готель Tavel Hotel & SPA, котрий знаходиться у самому центрі курорту Буковель.Понад 14 років цей колоритний та затишний готель відомий поціновувачам кришталевого гірського повітря, комфорту та активного відпочинку. Тоді засновниця готелю Тетяна Родзоняк відкрила невеликий – усього на 21 номер – але дуже затишний сімейний готель. Далі в закладі закипіло життя та згодом почалося поступове розширення, як у гарній історії успіху – був добудований другий корпус. А у 2023-му готель пережив розширення вже до 88 номерів та справжню масштабну реновацію, основну частину якої вдалося завершити всього за рекордні вісім місяців.
Отже, нещодавно у лютому 2024 року Tavel Hotel & SPA знову відкрив свої гостинні двері. Наразі ще тривають деякі роботи, але вони не впливають на якість відпочинку у готелі.
«Минулий рік для нас був дуже успішним, але наші зусилля не були марними. Маленькими кроками в наших готелях Tavel («Тавель») та HVOYA («Хвоя») ми дійшли до впевненої прибутковості. Та наразі дали нашим інвесторам 14% окупності. Вважає, що це досить багато, враховуючи, що у країні йде війна, але ми зробили багато таких магнітів, фішок, якими заохотили гостей їхати до нас, відпочивати та повертатися», – говорить Тетяна Родзоняк.
Назва готелю виникла досить спонтанно та органічно це – «Таня+Буковель». «Згодом ми почали досліджувати це слово і зрозуміли, що підібрали його зовсім не випадково, - каже Тетяна, - Як виявилося вона мала дуже багато точок дотику: по-перше, є така провінція у Франції, Тавель, де виробляють найкраще вино; по-друге, у перекладі зі скандинавської це слово означає «приймати гостей».
Після втілення всього запланованого Tavel Hotel & SPA матиме відкритий басейн, повністю оновлене SPA та навіть ексклюзивні номери зі скляними стінами у стилі видатного іспанського художника та архітектора Антоніо Гауді. Концепція, дизайнерські та технічні особливості поки зберігаються в суворому секреті.
У новому ресторані «Корені», що знаходиться на території готелю відбулася благодійна гастро-вечеря та аукціон на підтримку ЗСУ. Зібрані 300 000 гривень підуть на підтримку воїнів з Восьмого полку сил спеціальної операції, що зараз воюють на херсонському напрямку.
«Ми низько вклоняємось нашим захисникам на фронті, - говорять засновники готелю Роман та Тетяна Родзоняки, - тому що завдяки ним ми зберегли країну, боронимо її вже третій рік поспіль. Також можемо не просто жити, а працювати, розвиватись та удосконалюватись. Велика шана нашим героям, а ми продовжуємо стояти на економічному фронті, допомагаючи чим можемо – сьогодні маємо нагоду знову зібрати кошти на допомогу ЗСУ. Ваша участь у наших заходах, донати, викуплені лоти на аукціоні, а також задоволені відгуки та емоції – це найцінніше сьогодні для нас».
Благодійний гастро-вечір у ресторані «Корені» організував та провів бренд-шеф ресторану Віталій Гуралевич. Він є відомим кулінарним експертом, учасником та переможцем міжнародних кулінарних конкурсів, шеф-кухарем, що досліджує українську кухню та локальні продукти. Саме він зібрав та об’єднав для гастрономічної вечері у «Коренях» (Буковель) п’ять знаних кухарів – Ігора Брагіна, Олександра Висоцького, Олену Жаботинську та Миколу Линіва. Всі вони приготували по одній унікальній кулінарній страві для благодійного вечора.
Серед страв, котрі були презентовані гостям – «Салат з вудженим вугрем із шацьких озер та соусом із палених овочів», «Потапці з паштету з карасів, тушкованих у сметані», «Запечене м'ясо копченого коропа та мусом з томатного леквару» та інші.
Читайте також: АРХІВНІ СИЛУЕТИ ТА ФУТУРСТИЧНІ ФАНТАЗІЇЇ У НОВІЙ КОЛЕКЦІЇ KULAKOVSKY
Більше від
- Олег Скрипка, Олексій Суханов та інші: у Києві відбулась премʼєра фільму «Месьє Азнавур»
- Подарунки до 500 грн на Новий рік та Різдво: оригінальні ідеї, які мають сподобатися кожному
- «Я працював на межі можливостей… як і Шарль!»: Тагар Рахім про своє перевтілення для фільму «Месьє Азнавур»
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Італійський стиль життя: Dolce Vita