
Прес-ланч Marie Claire
27 січня журнал Marie Claire зібрав партнерів та друзів видання у ресторані REEF sea.food.community.
Гості вечора мали можливість побачити презентацію про стратегію розвитку бренду у 2017 році, а також почути перший офіційний виступ нового головного редактора Marie Claire Костянтина Путіленка. Присутні насолодилися приємною атмосферою, винами від Marussia Beverages Ukraine, а також кулінарними шедеврами від шеф-кухаря ресторану Олексія Шеменкова та шефа Ігоря Заболотного.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими