
Прес-ланч Marie Claire
27 січня журнал Marie Claire зібрав партнерів та друзів видання у ресторані REEF sea.food.community.
Гості вечора мали можливість побачити презентацію про стратегію розвитку бренду у 2017 році, а також почути перший офіційний виступ нового головного редактора Marie Claire Костянтина Путіленка. Присутні насолодилися приємною атмосферою, винами від Marussia Beverages Ukraine, а також кулінарними шедеврами від шеф-кухаря ресторану Олексія Шеменкова та шефа Ігоря Заболотного.
Більше від
- Фаворити місяця: digital-команда Marie Claire про знахідки та натхнення у грудні 2025
- Свічки, авторський посуд та текстиль: 5 красивих колекцій різдвяного декору від українських брендів
- РЕЙТАРСЬКА: СЕРЦЕ КИЄВА, КУЛЬТУРИ ТА ВІДРОДЖЕННЯ
- Магія Різдва: як пройшов Christmas Blog Day від Burda Media Ukraine
- Улюблені різдвяні фільми digital-редакції Marie Claire