Закрити
UA
Життя

Ресторан “100 років тому вперед” презентував оновлене меню 

Поділись:

В перший рік після відкриття ресторан “100 років тому вперед” був абсолютно сфокусований на стравах аутентичної української кухні. Після карантинного періоду співвласники ресторану вирішили скоригувати вектор розвитку, та додали до меню більше трендових страв.

“З самого відкриття наше меню було побудовано на українських, але досить дивних для гостей стравах, таких як: “Гамула”, “Тетеря” або “Качана каша”. Це автентичні, українські страви, які були у в нашій країні історично, і які ми знайшли за допомогою проведених нами досліджень. За два місяці у нас був час для того, аби проаналізувати вподобання наших гостей, та стати кращими. Після вимушеної паузи, пов’язаної з пандемією, ми розробили нове меню, в якому до автентичної кухні додали comfort food, і якщо раніше їжа в “100 років тому вперед” дивувала, то тепер ще й породжує бажання їсти її кожного дня. 

Наприклад, тепер у нас можна буде замовити пасту з тунцем або салат з восьминогами. Наше меню складається з двох частин, перша — автентичні українські страви (частина, яка уособлює першу частину назви нашого ресторану: “Сто років тому” і друга – comfort food, яка асоціюється з другою частиною назви: “Тому вперед”). Таким чином, тепер ми розвиваємо два формати.

Читайте також: РЕЦЕПТ ДНЯ ОТ ЕВГЕНИЯ КЛОПОТЕНКО: ОЛАДЬИ ИЗ КАБАЧКОВ С БАНАНОМ

Раніше серед наших гостей було близько 30% іноземців, і 70% українців. Тепер же, після карантинного періоду, іноземців в Україні стане набагато менше, і це послужило своєрідним поштовхом для нас. Ми вирішили зробити наше меню більш зрозумілим, але не менш витонченим. Тепер прогулюючись пейзажною алеєю гості зможуть заходити до нас і замовляти не тільки автентичну українську їжу, але і більш зрозумілі для них страви. Адже далеко не всі розуміють що таке “Верещака”, і ми можемо запропонувати більш зрозумілі страви, аби гості відчували себе максимально комфортно”, – розповів Євген Клопотенко, співзасновник і бренд шеф ресторану “100 років тому вперед”.

Для тих українців, які поки не можуть літати, але хочуть насолоджуватись високою кухнею рівня TOP 50 restaurants, у “100 років тому вперед” створили сет меню під назвою “Нейронні зв’язки”, а також спеціальне обладнання, яке забирає всі кольори та аромати по черзі.

Серед страв, які обов’язково рекомендує бренд-шеф:

Бебі-восьминоги з м’ятним соусом, копченим баклажаном та запеченою картоплею

Найкурчіша батер чікен з молодою картоплею

Паста з середземного моря з тунцем та петрушкою