[metaslider id=12983]
Десерт під назвою LAKE готує шеф-кухар ресторану Сергій Сафронов. Технологія приготування непроста:
Ми виклали шоколадну сферу на традиційне італійське печиво діаманти. Усередині десерту – кулька ванільного морозива, сезонна ягода, волоські горіхи, а також малиновий соус. Особливий аромат десерту надає фламбування під час подачі, — розповідає Сафронов.
Спочатку десерт набуває форми кулі, але в процесі приготування він трансформується, набуваючи нових химерних обрисів.
Такі метаморфози нам здаються співзвучними з процесом створення колекції, коли з первісних форм та фактур у результаті роботи дизайнера створюються абсолютно нові форми, – міркує Марина Істоміна, директор бренду LAKE.
Десерт LAKE дуже скоро можна буде спробувати в ресторані Al Faro (Київ, вул. Велика Васильківська, 49А).
Статті по темі:
Вишуканий десерт: груші у вині
У ресторані Прага відкрилася літня тераса
Десерти від Лео Антонуччі