
Ресторан REEF презентував нове літнє меню
Новий шеф-кухар ресторану Ален Реньо презентував сезонне меню: таки-маки з тунцем, помідорами черрі та піною з моцарелли, суп із брокколі з гребінцями та щучою ікрою, філе лосося, запеченого у глині зі свіжими овочами та імбиром, паелью REEF, з базиліком та меренгою.
Послужний список мосьє Реньо включає роботу в Le Pre Catelan (1* Michelin), La Terrasse (2* Michelin) та співпрацю з Аланом Дюкассом у Le Louis XV (3* Michelin). Загальну атмосферу закладу створюють деталі – відкрита кухня, RAW-бар із свіжою рибою, продумана винна карта. Нагадаємо, що концепція REEF sea.food.community не передбачає заморозки риби – морепродукти для закладу привозять раз на тиждень із південного та північного узбережжя Атлантики.
ДЕ: Київ, вул. Шота Руставелі, 16а, тел. (044) 228 1817
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай