Новий шеф-кухар ресторану Ален Реньо презентував сезонне меню: таки-маки з тунцем, помідорами черрі та піною з моцарелли, суп із брокколі з гребінцями та щучою ікрою, філе лосося, запеченого у глині зі свіжими овочами та імбиром, паелью REEF, з базиліком та меренгою.
Послужний список мосьє Реньо включає роботу в Le Pre Catelan (1* Michelin), La Terrasse (2* Michelin) та співпрацю з Аланом Дюкассом у Le Louis XV (3* Michelin). Загальну атмосферу закладу створюють деталі – відкрита кухня, RAW-бар із свіжою рибою, продумана винна карта. Нагадаємо, що концепція REEF sea.food.community не передбачає заморозки риби – морепродукти для закладу привозять раз на тиждень із південного та північного узбережжя Атлантики.
ДЕ: Київ, вул. Шота Руставелі, 16а, тел. (044) 228 1817