На День святого Валентина прийнято замовляти столик у улюбленому чи новому модному ресторані. А якщо ви сама на один вечір станете шефом?
Ідею страви для своєї другої половинки подав шеф-кухар столичного ресторану “Маяк” Олександр Абрамов. З початку лютого він представив оновлене меню, куди увійшли як його інтерпретації всім відомих страв, так і авторські розробки. Салат Нісуаз з тунцем на грилі, запечений сир буррата з ікрою, парові голубці з м’ясом кролика та стейком з цвітної капусти та броколі, філе палтуса з равіолі з сиром буррата та ікрою щуки, десерт «Золотий злиток» – все це варто спробувати, а і помилуватися видом на правий берег із широких панорамних вікон.
Читайте також: TIFFANY & CO. ПРОДАВАТИТЬ КОЛЬОРИ НА ЧЕСТЬ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
Рецептом тартару з рожевої креветки Олександр із задоволенням поділився з нами.
На одну порцію вам знадобляться:
Спосіб приготування:
Тарілку прикрашати зеленою та креветковою олією.
[mc_gallery id=509839]
Фото: Сергій Буряк