
Рецепт тижня: салат із норвезької сьомги-гриль
Шеф-кухар таверни «Кохання та голод» Ігор Шмаль та Норвезький комітет з риби поділилися рецептом приготування літнього салату з рибою.
На 2 порції: 2 шматочки філе норвезької сьомги, 1 пакет рисової локшини, 4 помідори черрі, 1/4 огірка, 1/4 манго, зелена цибуля для прикраси, 3 столові ложки соєвого соусу, ? пучка руколи, ложка оливкової олії, сіль, перець, лимон.
1. Замочити рисову локшину у гарячій воді відповідно до інструкції на упаковці та полити її соєвим соусом.
2. Філе норвезької сьомги посолити, поперчити і збризкати соком лимона, полити олією і відставити на 10 хвилин.
3. Обсмажити сьомгу на сковороді-грилі з кожної сторони по 2 хвилини.
4. Нарізати помідори чері навпіл. Огірок та манго нарізати соломкою. Дрібно порізати зелену цибулю.
5. Викласти на тарілку локшину, зверху огірок та манго, потім сьомгу.
6. Прикрасити салат руколою, зеленою цибулею та помідорами чері.
Більше від
- Оголошено 6 переможниць третьої хвилі «Програми підтримки підприємиць України» від L’Oréal Paris
- Пряниковий будиночок: рецепт від кухарів королівської родини Великої Британії
- Допрем’єрний показ фільму «Монстр під ліжком»
- Серафим: Glossary Organic випустили Різдвяну благодійну іграшку
- Режисера “Коли Гаррі зустрів Саллі” Роба Райнера та його дружину знайдено мертвими