
Рецепт тижня: салат із норвезької сьомги-гриль
Шеф-кухар таверни «Кохання та голод» Ігор Шмаль та Норвезький комітет з риби поділилися рецептом приготування літнього салату з рибою.
На 2 порції: 2 шматочки філе норвезької сьомги, 1 пакет рисової локшини, 4 помідори черрі, 1/4 огірка, 1/4 манго, зелена цибуля для прикраси, 3 столові ложки соєвого соусу, ? пучка руколи, ложка оливкової олії, сіль, перець, лимон.
1. Замочити рисову локшину у гарячій воді відповідно до інструкції на упаковці та полити її соєвим соусом.
2. Філе норвезької сьомги посолити, поперчити і збризкати соком лимона, полити олією і відставити на 10 хвилин.
3. Обсмажити сьомгу на сковороді-грилі з кожної сторони по 2 хвилини.
4. Нарізати помідори чері навпіл. Огірок та манго нарізати соломкою. Дрібно порізати зелену цибулю.
5. Викласти на тарілку локшину, зверху огірок та манго, потім сьомгу.
6. Прикрасити салат руколою, зеленою цибулею та помідорами чері.
Більше від
- Чи вміють дорослі грати: Barbie, Hot Wheels та інші іграшки, які ви захочете подарувати собі та рідним
- «Я вірю, що музика — це терапія»: інтерв’ю з ведучою Music Box Валерією Шатською
- Свято науки в Києві. Премія L’Oréal – UNESCO всьоме відзначила трьох видатних українських науковиць
- Від першого відгуку до сили впливу. Історії учасниць Naprobu про розвиток, довіру та натхнення
- Чоловік говорить: співак Дмитро Каднай